Vieš, sama som chovateľkou psa a psy milujem, ale keď sa na teba vyrútia dvaja psy a naháňa ich tretí a nemajú pritom obojok ani žiadneho dospelého človeka nevidíš v okolí, tak sa ti akurát nohy podlomia. Moja prvá reakcia bola, čo sú to za ľudia, čo vyhodia v takomto počasí psov ? Keď sme tú pani asi po 50 metroch videli prvá otázka bola - to sú vaše psy? odpoveď a čo má byť? miesto odpovede prepáčte, ale nemajte strach sú v pohode, ťa odbije aroganciou starajte sa o seba? Je to v poriadku? Veď sú ľudia čo majú zlé skúsenosti so psami a tí môžu aj skolabovať pri takejto skúsenosti.
Malinovské fórum
Titulok: Re:Re:Re:Re:park a pes Vložil: pes Dátum: 06.12.2012
Ako som písal nebol som tam, ale si mi to pekne vyjasnila a chápem tvojím argumentom a hnevu keď dotačná žena nemá ani štipku pocit viny. Arogantnú osobu nezmeníš . Pekný večer.
Titulok: Re:Re:Re:park a pes Vložil: Dátum: 06.12.2012
Kto sa preboha odvazi zarucit za psa? Uz bolo tolko tragedii, ked dlhorocny milacik rodiny z nicoho nic zautocil a velmi ublizil alebo zabil. Zviera je len zviera a podla toho sa k nemu treba spravat!
Titulok: Re:Re:park a pes Vložil: .... Dátum: 28.01.2013
len pre informáciu o ten par sa stará SOŠ záhradnícka....a o ten park sa starajú študenti cez prax ....prečo by mali upratovať výkaly po vašich miláčikoch ? Ľudí čo som videl v parku zo psami ani jeden si po ňom neupratal a nehovorte že vy ste iný keď nemusíte spravíte? nespravíte,neupracete takže by som sa zdržala a chodíte tam s nimi aj keď je zákaz tak sa tu neozývajte ....
Titulok: Re:park a pes Vložil: drbnutý Dátum: 08.12.2012
vieš čím dalej tým viac debilov pribuda. ta pani mohla povedať ze nebojte sa neublížia ale to nikdy nevieš proste mu prepne a je to.
smutné je len tolko ze arogancia nemá hraníc a ked majitel je debil tak podla mojej skusenosti aj ten pes cize psy. ja by som hned volal policiu a nech si pič.a zaplatí pokutu nema čo chodiť svojich psov venčiť a fotit do parku
Titulok: ... Vložil: škola Dátum: 30.11.2012
Inak by ma zaujímalo či štrajkujú aj Malinovské školy?
Titulok: Re:Re:... Vložil: škola Dátum: 05.12.2012
Zakladná a stredná ty trdlo, vidím že sa ozval nováčik
Titulok: uverejnené Vložil: OZ Dátum: 22.11.2012
na oficialnej stranke je uverejnené najbližšie zasadnutie ktoré bude 27.11. utorok v kulturaku
Titulok: cintorín Vložil: občan Dátum: 02.11.2012
Cintorín pekne svieti, spomíname na Vás.
Titulok: Re:cintorín Vložil: Dátum: 09.11.2012
www.topky.sk/cl/100278/1330386/Hodina-nabozenstva-v-Malinove--Mali-skolaci-museli-kreslit-hroby-blizkych-
Titulok: Re:Re:cintorín Vložil: Malinovčanka Dátum: 10.11.2012
To nemôže byť pravda, je toľko námetov v jesennej prírode určite spojených aj z náboženstvom a deti by z toho mali väčšiu radosť.
Titulok: Re:Re:Re:cintorín Vložil: cintorín Dátum: 11.11.2012
bolo by lepšie keby kreslili na pohanskú tému halloween? ved to vôbec neni na škodu ked sa viac zameraju na krestanstvo a vieru
tak nerobte s komára somára. ked Vám dieta v istom veku začne kresliť hroby a kríže a všeličo také tak to je problem a nie toto .
Titulok: Re:Re:Re:Re:cintorín Vložil: krava s.r.o. Dátum: 12.11.2012
som dosť prekvapený ako niekto môže zmedializovať uplnú banálnu vec tá osoba si neni vedomá skutočných problémov pri výchove. skôr sa snažte zamerať aby v neskoršom veku vaše dieta nezačalo fetovať alebo užívať narkotiká a nie že či nakreslil hrob. zakážte mu facebook a iné blbosti a nie nábožensku a krestansku výchovu, ktorú vyučuje katetchet . krava s.r.o.
Titulok: Téma pre prváčikov: "Namaľuj Váš hrob". Vložil: Milo Dátum: 12.11.2012
Necitlivé, nevhodné a hlúpe.
(Že si ho nenamaľuje katechéta aj s riaditeľkou a nedajú zarámovať, keď je to , podľa nich, také normálne a výchovné...)
Titulok: Re:Téma pre prváčikov: "Namaľuj Váš hrob". Vložil: mal Dátum: 13.11.2012
Čo je na tom že kreslili hroby? Ved to patrí k tomu sviatku.
Titulok: Re:Téma pre prváčikov: "Namaľuj Váš hrob". Vložil: pre Mila Dátum: 13.11.2012
podla mna to neni take zle ved co je natom
Titulok: 30.10.2012 Vložil: OZ Dátum: 18.10.2012
podla všetkého 30.10.2012 bude verejné zasadnutie OZ majú to uverejnené na oficiálnej stranke obce
Titulok: Re:Re:30.10.2012 Vložil: OZ Dátum: 21.10.2012
malo by sa riešiť niečo o chove zvierat či niečo také som počul
Titulok: cesty Vložil: úžasné Dátum: 02.10.2012
som dosť nahnevaný a sklamaný vstup do obce z Mostu pri Ba, kde robili cestu ten kusok noveho sfaltu ok ale ten prechod zo starého na ten nový sa nedal spravit lepsie? čakal som že to zistí vedenie obce a daju podnet na opravu ale nikto nič ved to je dobre, také dedinské ne stačí to.
Titulok: Re:cesty Vložil: Re:cesty Dátum: 02.10.2012
to tam mohli dat znacku ze spomalovac! pochybujem ze kazdy po vjazde do obce aspon ten kusok dupne na brzdu a ide 50 :/
Titulok: Re:Re:cesty Vložil: reakcia Dátum: 03.10.2012
Vieš, poviem ti to tak: robila to tá istá firma čo malinovské chodníky
Titulok: Re:Re:cesty Vložil: obyvan Dátum: 08.10.2012
Nie nie je to v pohode. Davam tomu par tyzdnov, kym to niekto zroluje a budu tam casto nehody najma kvoli tomu odboceniu vlavo k samoske. Spomalenie do obce z 90 km/h nesmie byt blokovane moznym stojacim autom, ktore dava prednost oprotiiducim autam, lebo odbaca vlavo. Vodic iduci za nim si bude mysliet, ze iba spomaluje na 50 km/h a nebude cakat uplne zastavenie.Toto skutocny dopravny expert urcite nevidel. Som zvedavy na co sa vyhovoria, ked sa to stane.
Titulok: Re:. Vložil: zabudlivec Dátum: 24.09.2012
mne to tentoraz celkom vyfucalo z hlavy
Titulok: Re:Re:. Vložil: OZ Dátum: 25.09.2012
tak asi sa nikto neodvazil ist na zasadnutie? hlavne že tu predtým boli také silné slová že až