nevie niekto či sa planuje ples v Malinove? a ak ano tak kedy a kto to organizuje dakujem za info
Malinovské fórum
Titulok: Re:PLES Vložil: zahradkar Dátum: 28.01.2013
zvykla organizovat ples aj zahradnicka skola neviem ako je to tento rok
Titulok: Vyzva Vložil: obyvan Dátum: 02.01.2013
Vyzyvam obcanov, ktori na Silvestra vypustali balony stastia (ci ako sa tie nebezpecne lietajuce ohne volaju), nech si urobia brigadu do okolitych lesikov a najlepsie s rebrikmi, lebo to co som videl visiet na stromoch asi bez nich dolu nedaju. Som rad, ze tie stromy nechytili. Vela rozumu v Novom roku vsetkym tymto "rozmyslajucim" ludom prajem...
Na buduci rok by bolo najlepsie ist to pustat este blizsie k letisku s tym, ze nech v pristavajucich a vzlietajucich lietadlach su vasi pribuzni, nech Darwinova teoria pomoze k vycisteniu ludstva...
Titulok: Re:Vyzva Vložil: balon Dátum: 03.01.2013
nie su to balony ale lampiony. a zas netreba to prehanat je to nejaky krepový papier ci co cize zaprší a ono sa to rozpustí vraj. a ze sa to nechitilo no chvala bohu alebo zial bohu. skusať štastie bude kazdy kym sa nieco zle nestane. mame v obci hasicov ktorý poznaju okolie obce cize keby nieco bolo ma sa volat urcite by si poradili netreba sa toho bát.
Titulok: Re:Re:Vyzva Vložil: obyvan Dátum: 03.01.2013
To je super, ze hasici maju taku techniku, ze sa dostanu aj na nepristupne miesta do lesa, kde nie je pristup hasicskym autom - predpokladam, ze maju minimalne vrtulniky...
Tie lampiony nie su len z papiera, ale je tam aj kovova konstrukcia, na ktorej sa mozu poranit zvieratka zijuce na stromoch - ako su vevericky, vtaciky a podobne chudence. Paci sa mi tvoja obhajoba, vidno, ze vies ekologiky rozmyslat...
Titulok: Re:Re:Re:Vyzva Vložil: obyvatel Dátum: 04.01.2013
vies keby si sa troska informoval vedel by si ze neni take miesto v malinove kam by hasicska technika nedosla a v okoli nasa dhz ma jedine tatru 148 co je pomaly stvorene do terenu takze nepicu. Dotoho docoho sa nevyznas. Vies ta ekologia co si spominal mno ked to je dovolene predavat a pustat tak asi predpokladali ze to raz aj pristane niekde cize asi to neni ekologicky skodlive.
Titulok: Re:Re:Re:Re:Vyzva Vložil: obyvan Dátum: 04.01.2013
Kokos, ze nep*** - tak sa vyjadruje niekto komu dochadzaju argumenty. Som rad, ze ta Tatra zvladne jazdu rozmocenym polom a ze sa dostane medzi stromy napr. v casti smerom na Tomasov - pred koncom Malinova vlavo a pokracujes do lesa - stromy su tam dost nahusto, ale Tatra prejde...
A ak si myslis, ze uplne vsetko co sa predava v obchodoch a najma cinske veci, su ekologicke, tak to ta lutujem a zaroven gratulujem pofidernym dovozcom, ze taki ludia ako si ty existuju a kupuju taketo vyrobky. Vzdy som sa cudoval, ako sa im tu moze darit - ty si mi ukazal ako je to mozne... Si myslis, ze SOI stihne vsetko skontrolovat?
Okrem toho je v okoli letiska zakazane taketo veci vypustat, ale vy starousadlici ste tu boli skor ako letisko, a skor ako sa vydal zakaz, takze vas sa to vlastne netyka - prepac, ze som trafil klinec po hlavicke a ozval si sa. :)
Titulok: Re:Re:Re:Re:Re:Vyzva Vložil: ???? Dátum: 04.01.2013
neviem odkial beries ze som starousadlík ale budis . a ked su nahusto stromy tak si myslim ze dojdes autom pokial sa da a potom uz tahas vedenie hadíc cize ? a za mostom vlavo je normalna cesta polna kde prejde hociaka technika a nemyslim len hasicsku. ako neriesme problem ako by bolo s hasením keby .... ale problem ze si nasiel v lese na strome lampion neviem ci jeden alebo 10 to je fuk odkial vies ze to vsetko je z malinova co ked nie ?
Titulok: Re:Re:Re:Re:Re:Re:Vyzva Vložil: obyvan Dátum: 05.01.2013
A ta cesta konci lesom - si pozri maps.google - na kolko metrov sa daju natiahnut hadice, aby mali na konci este vytlak vody do vysky aspon 15 m, ked sa spusti cerpadlo?
Tie lampiony nie su mozno z Malinova, ale tie malinovske tiez niekde skoncili a mozno niekde, kde nemaju taku poziarnu techniku alebo v hustych Malych Karpatoch - mnoho ich letelo smerom na letisko ako som si v noci na Silvestra stacil vsimnut. Ale to je jedno, kto vypustal, nech pozbiera aj cudzie, lebo tie ich tiez niekde skoncit museli.
Admin, ked mi cenzurujes slovo nep****, tak ho scenzuruj aj v prispevku na ktory reagujem - chyba mu sice j na konci - napisal iba nepicu, ale zmysel je jasny...
Titulok: Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Vyzva Vložil: treba spoznat svoje okolie Dátum: 07.01.2013
chod sa troška poprechádzať aby si spoznal okolie kde byvas neviem načo sa tu vôbec hádate ale vidím že si sa ešte nestihol zorientovať v okolí. mohol by si sem dať link ktorú časť myslíš presne lebo ja tu nepoznam miesto kde by sa nedalo dostat autom k lesu. možno som nepochopil presne tvoje vysvetlenie.
Titulok: balon Vložil: balon Dátum: 10.01.2013
Bože, už toto o čom sa tu bavíte ,,ľudia,, tie balóny sa púšťajú na veľkých akciách a nie takéto tri, štyri kusy. Sú to bežne povolené akcie aj v BA, ja osobne som ich so svojimi kamarátmi na Zoške vypustila asi 20 ks a nikomu to nevadilo, len v Malinove všetko vadí.... skoro každému, ale je zbytočné sem chodiť čítať ......tie príspevky nestojí to tu za nič, úbohé.....
Titulok: Re:Vyzva Vložil: obcan Dátum: 08.01.2013
namiesto toho aby ste sa tu osocovali by si mohol dvihnut svoju prdel od stolicky a ist si to pozbierat ked su tie papierove baloniky pre zivotne prostredie take nebezpecne, a aby ti to nevyslo na zmar mozes sa pri tom odfotit a napisat pekny clanok.
Titulok: Re:Re:Vyzva Vložil: Obyvan Dátum: 11.01.2013
Ja by som ich pozbieral, ale ako ked su v korunach stromov. Inak sa mi paci to bagatelizovanie, vsak priroda si s tym poradi. Ze ludia maju coraz viac kadejakych degenerativnych chorob-vsak to vobec s tym nesuvisi. Deti maju coraz viac alergii a z coho myslite, ze to je? Nuz aj preto, lebo ludia kaslu na zivotne prostredie, tak ok, kaslem aj ja, nech vam tu nevadi, ked niekto nieco napise. Je to smiesne, ludia vypustia bordel a ked to niekto napise, tak ho ostatni idu za to zabit. Typicky postoj nasich ludi...
Titulok: Re:Re:Re:Vyzva Vložil: zdravotník Dátum: 11.01.2013
vydím si určite nejaký zdravotník alebo lekar ci neviem este co . najprv napises vyzvu akokeby rozkaz o okamzitom uprataní balonov ci coho ani nemozes vedied ci su naozaj z malinova potom riesis ci vobec je legalny predaj a nakoniec ze to je skodlive na zdravie a prosim ta co dnesneni skodlive ? fakt nemate ocom pisať tak uz dovsetkeho sa strkate. nikomu nikde nevadili tie balony len zrazu v malinove to je obrovský problem. koniec sveta nastane pre pustanie balonov z malinova.
Titulok: ohňostroj Vložil: pf2013 Dátum: 01.01.2013
Neuveritelne som sa sklamal ked som sa dozvedel ze tu v obci sa oslavuje silvester uz 28. dec. to zastupitelstvo a aj starostka su ..........
nebolo by lepsie keby sa to cele spravilo 31. ? ja si nemyslím ze každý občan odchadza na silvestra preč. je to zo strany vedenia obce uplne hlúpé a zle organizované su to samý neschopáci .
Titulok: Re:ohňostroj Vložil: pf2013 Dátum: 02.01.2013
ja si myslím, že každý má právo na súkromie, aj starostka aj zamestnanci úradu a pre koho sa to má robiť keď ľudia odchádzajú......
Titulok: Re:Re:ohňostroj Vložil: súkromie Dátum: 02.01.2013
ty retardovaný aké súkromie ??? to je normalne ze inde sa to robí na silvestra a iba tu nie oni nemaju sukromie ?? a kam odchadzaju ludia mi povedz co ved dedina bola plna ludi tak co
Titulok: Re:Re:Re:ohňostroj Vložil: pravda Dátum: 03.01.2013
je nerozumne oslavovat silvestra 28.12. o 16:00. aj stym gulasom. ja osobne som sa tesil na ten ohnostroj ze pojdem von zoberem malého a nech ma radost ale aj ten ohnostroj odpalil niekto skôr lebo tam bolo malo ludí ( asi nedoplo vedeniu ze ludia chodia do prace) a ohnostroj pusiti o 2 hod skôr ako bolo naplanované tak podla mna to bolo zbytočne zaplatené. niektorý sa chystali von nieco pred ohnostrojom a nakoniec ich takto ojeb...
toto celé sa mohlo spravit bez gulasa a urcite by sa potesil kazdy keby to bolo ako inokedy na namestí 31. stačí tam mat vinko varené a sampanské bolo by to lepsie. v blave primator a ani poslanci sa tiez nevyhovarali na sukromie a to vsetko preto lebo ked kandidujes na taketo nieco tak by si to mal mat prvorade aby ludia boli spokojný a nie vyhovorky ze sukromie. len miestny poslanci su taký len hrabat love a nic ine . nezaleží im na spokojnosti obcanov hlavne ze oni maju pohodu.
Titulok: Re:Re:ohňostroj Vložil: Mary Dátum: 03.01.2013
Mňa tiež prekvapilo, že v Malinove sa oslavuje koniec roka už 28.12. Nemyslím, že bolo v dedine málo ľudí, možno by stačilo zlepšiť informovanosť a prišli by viacerí... A čo sa týka súkromia starostky a zastupiteľstva, takáto výhovorka mi príde smiešna, na druhej strane je to názor niekoho, kto pravdepodobne zo zastupiteľstva nie je, čo tak opýtať sa priamo na obecnom úrade? Možno by dali zmysluplnejšie vysvetlenie...
Titulok: Re:Re:Re:ohňostroj Vložil: suhlas Dátum: 04.01.2013
ja tiez suhlasim argument ako sukromie je smiesna vec. Ked sa rozhodol kandidovat a stal sa poslancom tak by mal robit pre potrebu a spokojnost obcanov a potom spokojnost a sukromne vlastne . Volakedy sa vedeli stretnut na namesti aj 31. Len to este bolo stare vedenie obce a poslanci to povazovali samozrejmostou pre tych ktorí ich zvolili dnes su to len poslanci ktorí sa len prsia ze ja som niekto robia sa politikom a pritom su to .....
Titulok: Re:Re:Re:Re:ohňostroj Vložil: súhlas Dátum: 10.01.2013
Voľakedy nebol guláš, nebolo varené víno. Nebolo to všetko také uponáhľané. Každý si priniesol svoj šampus na námestie. Neviem kto robil akože ohňostroj, ale viem, že keď som bola ja a bola už táto starostka tak nás tam bolo max 100, nič moc, bola som len raz, vtedy.Určite sa mi to páči viac teraz, každému sa nedá vyhovieť a to mi tu dajú určite viacerí za pravdu.
Titulok: skorumpované vedenie obce Vložil: tlstá Dátum: 10.12.2012
ako naco maju odhrnac ked nic nerobia cela dedina zasnezena a oni si lopatuju pred obecným úradom...
(pokračovanie textu nie je zverejnené kvôli urážlivému charakteru) /admin/
Titulok: Re:skorumpované vedenie obce Vložil: admin????? Dátum: 11.12.2012
troška ti asi hrkoce v tej hlave nemyslíš?? čo tam bolo nevhodné čo som písal to že to bola pravda ?? že obecný pracovníci odpratávaju len pred uradom a na celu dedinu sa kasle ?? a to vsetko preto lebo starostka to tak nariadila keby povedala tak by boli v uliciach ?? neviem koho som mohol uražať svojím prvím príspevkom ale budiš
Titulok: Re:Re:skorumpované vedenie obce Vložil: pravda Dátum: 15.12.2012
tak pravda je taka keby uzavrela starostka zmluvu s firmou tak by bolo vsetko ok a neviem naco maju to piagio ci ako sa to vola ked nic stým nerobia len sa premavaju proste chyba vedenia obce
Titulok: vianočne trhy Vložil: vianočné trhy Dátum: 09.12.2012
kto bol na vianočných trhoch ?
Titulok: park a pes Vložil: eva Dátum: 06.12.2012
dnes sme prechádzali park, keď v časti pri Elfo klube vybehli oproti nám dvaja čiernobiely psy, aby toho nebolo dosť vybehol svetlohnedý tej istej rasy a začali sa naháňať. Išlo pravdepodobne o poľovnícke plemeno. Ani jeden pes nemal obojok a samozrejmä ani náhubok. Zostali sme stáť ako prikovaní a čakali čo sa bude diať ďalej. Po chvíli odbehli a my sme pokračovali ďalej. Za kaštieľom pri priekope stála medzi stromami mladá žena s fotoaparátom a fotila si ďalšieho, štvrtého "miláčika", ktorý pobehoval samozrejmä tiež bez obojku a náhubku. Na otázku či si nevšimla tabuľu na vchode do parku nám milo poradila, aby sme sa starali o seba. Ďakujem, budeme odteraz chodiť do parku s fotoaparátom aj my. Ale jedno by si mohla všimnúť, že do parku chodia aj malé deti a aj starší ľudia, keď už zákaz vodenia psov do parku pre ňu nič neznamená. Nabudúce by mohla obliecť svojich miláčikov do tričiek s nápisom: som nažratý, zaočkovaný a mám za sebou aj výcvik a panička nemá na obojok a náhubok. Kto máte túto pani za susedu, prijmite úprimnú sústrasť....
Titulok: Re:park a pes Vložil: eva Dátum: 06.12.2012
oprava - aby ma dotyčná pani nebrala za slovo: samozrejmä , že tí dvaja psy boli čienobielí a nie čiernobiely ..
Titulok: Re:Re:park a pes Vložil: pre park a pes Dátum: 06.12.2012
Mne osobne sa nepáči že do parku sa nesmie zo psom aspoň na vôdzke. Ale ak vidím že psi sú neškodné, hrajú sa sami navzájom a nikdy na nič iné ako na hru nemysleli myslím že strach je neopodstatnený. Tá pani ktorá mala tam tie psy musela vedieť a určite by dala ruku za ne do ohňa, keď ich tam mala naraz pustené 4.
Ale nebol som tam takže neviem subjektivite posúdiť situáciu.