Malinovské fórum

Titulok: Re:Re:Re:Dolamem mu prsty Vložil: Peter Dátum: 14.05.2013

Hej, som si všimol včera, že asi pol dediny v noci nesvieti a to bolo iba 23:00.

Titulok: na bike Vložil: marek Dátum: 05.05.2013

zdravím, sme tu noví - prisťahovalci a rád by som sa Vás opýtal, kde a ako sa s dostanem s deťmi na bikeoch k vodným mlynom, resp. ktoré miesta na vyšantenie detí by ste doporučili. Ďakujeme.

Titulok: Re:na bike Vložil: hoj Dátum: 08.05.2013

ahoj pokial viem normalna cesta tam nevedie ale dá sa tam ísť pešo,, tažko sa mi to bude tu opisovat kukni na google earth :)

Titulok: 1 maj Vložil: stavanie mája Dátum: 03.05.2013

videli ste na stranke malinovo.sk kde sa píše o stavani maja a nikde ani jedna fotka o tom ako ho stavali, alebo ako by finalne vizeral, ale všade je len margareta :/

Titulok: Re:1 maj Vložil: Kleopatra z Turca Dátum: 03.05.2013

A čo čakaš, ked to tam davala Šimonička?!!!

Titulok: Re:1 maj Vložil: Rambo Dátum: 03.05.2013

Nebolo to nic extra :)

Titulok: Re:Re:1 maj Vložil: DHZ Dátum: 13.05.2013

Ty už tomu rozumieš.

Titulok: Re:1 maj Vložil: HASICI Dátum: 04.05.2013

všetky fotky sme dali na našu stránku//fan page// na facebooku, DHZ Malinovo, oficiálnu stránku malinova administruje pani a niekedy je ťažké sa s ňou dohodnúť :-)

Titulok: NEUVERITELNY ZAZITOK z dnesneho rana... (Bratislava) Vložil: FB Dátum: 26.04.2013

... musim sa podelit o zazitok, ktory ma dnes rano dostal do soku a nemeho uzasu. Vyrazal som do prace a nakladal som si veci do auta, vsimol som si pri kontajneroch pred domom bezdomovca - samozrejme ziadny neobycajny jav. No robil nieco zvlastne a to ma zaujalo, zaujalo natolko, ze ked som si uvedomil, co robi, stal som tam asi 10 minut, pozoroval ho a nechapal som z toho.
Ten clovek vyberal z kontajnerov vsetky plechovky, triedil ich este na hlinikove a kompotove, lisoval ich nohou a hadzal si ich do roznych igelitiek na voziku. To by stale nebolo az take zvlastne, lenze, okrem tejto cinnosti a dalsieho triedenia kartonu a papiera, robil este nieco ine. Ten clovek vyberal vsetky plastove obaly, z kazdeho kontajnera na komunalny odpad, kazdu flasku ktora isla opat zlisoval a vsetky plasty hadzal do specializovaneho kontajnera na plasty. Dokonca este aj samostatne stuple ktore nasiel na zemi, pri kontajnery, zbieral a hadzal ich do toho zlteho kontajnera.
Toto mi uz nedalo, tak som podisiel k nemu a spytal som sa ho, ze ci to robi pravidelne. Odpovedal mi, ze ano, ze kazde rano, na roznych ulicach, bral to ako svoje rajony. Nechapavo som sa ho opytal, ze a preco to robi.
Z jeho odpovede som zostal v soku - povedal mi, ze on chce, aby bol tento svet lepsi a tak sa snazi k tomu prispiet aspon tak, ako je to v jeho moznostiach a schopnostiach. A ze teda samozrejme, za plechovky a papier dostane nejake drobne v zbernych surovinach, aby prezil.
Ostal som v nemom uzase, takuto odpoved som naozaj necakal. Uplne ma vykolajil - tento uvedomely Bezdomovec, odteraz pre mna s velkym B, robi nieco, co by malo byt uplne samozrejme pre kazdeho z nas a ruku na srdce, kto z nas naozaj oddeli aspon tie zakladne plastove a papierove odpadky do kontajnerov na separovany zber ? Priznavam sa, ze ani ja casto krat nie ...
Nezmohol som sa v tej chvilke na nic ine, len nechapavo, ale uznanlivo krutit hlavou. Vytiahol som jedinu hotovost, ktoru som mal pri sebe, 10 EUR-ovu bankovku a podaval som mu ju so slovami, ze to co robi je uzasne.
Z toho cloveka vytryskla neskutocna emocia, vyhrkli mu slzi a zacal mi strasne dakovat, ze odkedy je na ulici, este nic podobne nezazil.

Zvladol som uz iba nastupit do auta, zakyvat mu a odfrcat do prace...

Mam vsak z tohto zazitku strasne dobry pocit a este viac mi zlepsil piatkove rano :)

Titulok: Re:NEUVERITELNY ZAZITOK z dnesneho rana... (Bratislava) Vložil: lola 57 Dátum: 26.04.2013

Pekný príbeh, snáď to s tým našim svetom nebude až také zlé, a vďaka autorovi, že je všímavý, má dobré srdce a podelil sa o zážitok.

Titulok: Re:NEUVERITELNY ZAZITOK z dnesneho rana... (Bratislava) Vložil: obyvan Dátum: 26.04.2013

Tymto SPAMom je od rana zahlteny cely Facebook a dalej sa siri. Je to az neuveritelne, ze staci, aby sa nasiel nejaky vymyselnik, odfotil bezdaka pri kontysoch a vymyslel takyto text k tomu, ze kolko ludi mu na to skoci a nerozmyslaju, ze ci nejde o zart. Tu na Slovensku je radost oblbovat ludi, lebo vzdy sa najde dost, ktori naletia bez rozmyslania...
Napr.: Ja som minule videl bezdaka, ako pomaha babicke cez prechod a povedal mi, ze to robi preto, lebo aj on raz bude stary a stari ludia si zasluzia takuto pomoc vzdy a vsade, lebo keby nie ich, tak tu nie sme ani my - oni na nas roky pracovali a teraz by sme im to mali oplacat vzdy a vsade.
Nech sa paci, toto zverejnite na FB - prisaham, ze je to cista pravda, nic si nevymyslam... :) Ach Boze!

Titulok: Re:Re:NEUVERITELNY ZAZITOK z dnesneho rana... (Bratislava) Vložil: Margita F58 Dátum: 26.04.2013

Otazne je, ze co je v dnesnom svete naozaj pravda a co nie je naozaj pravda. Nech sa kazdy rozhodne sam. Človek vzdy hlada nieco medzi riadkami, ale citat treba nadhladom a dopriat si tomu druhemu krasny den a nepokazit to.

Titulok: Internet Vložil: Matus Dátum: 23.04.2013

Caute malinovcania! Akeho internetoveho providera odporucate?

Titulok: Re:Internet Vložil: Odpoved Dátum: 23.04.2013

TCOM - TurboSolo2

Titulok: Re:Internet Vložil: . Dátum: 24.04.2013

www.porovnat.sk

Titulok: ryby Vložil: jajo Dátum: 21.04.2013

Vie niekto odkedy sa zacnu piect ryby?

Titulok: Re:ryby Vložil: Mary Dátum: 27.04.2013

Dnes som sa pytala, vraj od buduceho tyzdna ;-)

Titulok: tak toto nie Vložil: policajt Dátum: 16.04.2013

urcite ti nikto neposilni hliadky nakolko nie su na prezidiu stavy aby to bolo mozne a stanica pod ktoru malinovo spada je v bernolakove co je malicka a druha vec oni sem chodievaju ale zaparkuju a spia v aute nie raz som ich uz videl takto a nakoniec stanica nemusela byt v bernolakove ale mala byt v malinove len starostka nesuhlasila nakolko to malo byt v starej budove skoly pri zvonici a vraj pre obec je neekonomicke to vykurovat hlavne ze bezpecnost obcanov je prvorada ze a inak malinovo je obec rozlohovo a aj poctom obyvatelov taka ze by sa uz davno mohla zriadit miestna obecna policia len niko z kompetentnych nerozmysla alebo to nechce a asi vtom zas bude ekonomika hlavne ze na tlsty plat pre tlstych naju

Titulok: Re:tak toto nie Vložil: KS Dátum: 16.04.2013

Suhlasim! Vsetko je o tom, ze ked niekto nevie hospodarit s peniazmi, tak potom to aj tak vyzera. Kazdopadne nasa obec by potrebovala NESPIACICH POLICAJTOV a budovu starej skoly.
Ved strana SMER urcite by prispela, kde maju zastupcov v dedine? Len ticho cumia.

Titulok: Re:Re:tak toto nie Vložil: smer Dátum: 17.04.2013

vtomto pripade ani nejde o smer, proste keby sa tu zriadila policia ako statna tak stat by platil za kurenie,elektrinu a vodu samozrejme iba cast nakolko ta budova je obrovska na jedno male odelenie ale obec by uz nemusela vsetko platit sama bolo by to vykurovane a budova by sa neznehodnocovala. teraz co usetria na kureni tak mnohonasobok bude treba vrazit na rekonstrukciu lebo to vlhne a to je chyba. ale ajkeby len obec zriadila obecnu policiu napr 12 ludi zamestnat hliadky na 12hod na smeny po dvojiciach co by bolo super bol by tu poriadok. totiz mestka alebo obecna policia pomaly uz ma rovnake pravomoci ako statna len treba troska pohnut rozumom.

Titulok: Re:Re:Re:tak toto nie Vložil: KS Dátum: 17.04.2013

Uplne suhlasim s Vami! Uz sa nejedna o malu dedinu s poctom obyvateklov do 1000. Par rokov budeme predmestie BA a nehovoriac o tom, ze v sucasnosti rastie aj kriminalita. Dakujem vam za diskusiu!

Titulok: Re:Re:Re:Re:tak toto nie Vložil: rado sa stalo Dátum: 17.04.2013

vsetko ma svoje riesenie len treba chciet a bohuzial je to smutne ze to nenapadne kompetentnych ktory by mohli konat a na druhu stranku trebalo by sa niekedy stretnut a dohodnut sa o spolocnej nasteve obecneho zasadnutia lebo skoro nik nechodi a potom to tak aj vyzera ako nasa obec teraz treba nabuduce rozmyslat koho volit a volit treba nie ze nepojdem to neni riesenie

Titulok: Posilnenie policajnej hliadky Vložil: KS Dátum: 15.04.2013

Navrhujem posilnenie policajnej hliadky v celej obci. Asi nemusim rozpisovat dovod....

Titulok: Re:Posilnenie policajnej hliadky Vložil: viem Dátum: 15.04.2013

viem že nie je všetko ok alebo že niektoré individua sa nevedia zmestit do kože, ale mohol by si konkretizovat.

Titulok: Re:Re:Posilnenie policajnej hliadky Vložil: KS Dátum: 16.04.2013

Ak si z obce Malinovo, tak by si mal vediet dovody.

Titulok: dod Vložil: Hasici Dátum: 15.04.2013

Fotky z dňa otvorených dverí DHZ Malinovo

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.453215894755986.1073741828.325660854178158&type=1

Titulok: blšák Vložil: tereza Dátum: 13.04.2013

nestihla som dnešný blšák,prišla som o niečo?kto bol?

Titulok: Garáž Vložil: Miro Dátum: 15.04.2013

Hľadám tu v Malinove,alebo blízkom okolí garáž alebo iný priestor na prenájom. Na parkovanie motocykla....nevie niekto?
kontakt: 0903 803 399

Titulok: Dopravne znacky Vložil: Matus Dátum: 11.04.2013

Nechapem, ze preco niekto si sadne za volant, ked nepozna dopravne znacky. Asi ich mame za krasu vedla cesty.

Titulok: Re:Dopravne znacky Vložil: oo Dátum: 11.04.2013

kto,povedz viac čo sa stalo

<< 25 | 26 | 27 | 28 | 29 >>

Pridať nový príspevok