Malinovské fórum

Titulok: Re:Re:3 izb. byt - Školská ulica Vložil: Oklamaný klient! Dátum: 21.05.2013

POZOR. Dáte zálohu a zistíte že sa nedá nasťahovať. Je tam veľa problémov. Peniaze nevrátia!!! Aj jednanie je neseriózne a žiadna právna istota...

Titulok: Re:Re:Re:3 izb. byt - Školská ulica Vložil: Malinovčan Dátum: 21.05.2013

Jedine to kúpiť ako chatu. Je tam žumpa a problém so statikou. Nie je plyn a skolaudované to nebude ani o 5 rokov. Hodné tak 20-30 000€ ...

Titulok: Re:Re:Re:Re:3 izb. byt - Školská ulica Vložil: Nový záujemca o byt Dátum: 21.05.2013

Aj starostka nám povedala aby sme to nekupovali. Dokonca sa tam predávajú aj ostatné domčeky. Prečo? Neviem, ale je to zaujímavé že ľudia utekajú z takého "ževraj" dobrého bývania. Nepáči sa mi to ...

Titulok: Re:Re:Re:Re:Re:3 izb. byt - Školská ulica Vložil: Feras Dátum: 22.05.2013

Ked to aj starostka obce povedala, kazdopadne zaujimavy objekt. A blizsie sa k tomu starostka nevyjadrila, ze aky je tam ten skutocny problem?

Titulok: Re:Re:Re:Re:Re:Re:3 izb. byt - Školská ulica Vložil: Nový záujemca o byt Dátum: 23.05.2013

Zhotoviteľ tam sľúbil voláke ihrisko, bazén či čo a parkovisko pre ostatné domčeky. Nakoniec z toho nič nebolo a namiesto toho tam postavil ešte jeden dom. Preto sú pobúrený majitelia uzavretého objektu. Je to tam natesno a pozerajú si do záhrad a nemajú ako parkovať. Proti stavbe bola spísaná petícia a starostke bolo tiež niečo sľúbené a nedodržané. Bolo to prepísané na inú osobu a tak zrejme aj skolaudované ...

Titulok: Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:3 izb. byt - Školská ulica Vložil: Pavlína Psársky Dátum: 29.05.2013

Původně tam měly být 4 rodinné domy. Potom to celé někdo koupil a postavil 5 domů, v každém 3 mezonetové byty. Čili místo 4 rodin 15 rodin, na každou počítejme 1-2 auta. Ale protože se stavbou nesouhlasil původní majitel jednoho pozemku za plotem, domy byly postaveny tak, aby se zmíněným pozemkem nesousedily... Tam potom tedy měli parkoviště. Všichni za plotem jsme tušili, že jakmile původní majitel pozemek prodá, z parkoviště vyroste další dům. A kde budou lidi parkovat, to přece pana developera nemusí zajímat, že? Petici jsme sice sepsali, ale k názoru obyvatel Školské ulice bohužel nebylo přihlédnuto.

Titulok: Re:Re:Re:Re:3 izb. byt - Školská ulica Vložil: Malinovčan Dátum: 23.05.2013

No tak sa ospravedlňujem, zistil som že sa im to podarilo nejako skolaudovať. Tak prajem pekné bývanie a aj susedom :)

Titulok: Re:3 izb. byt - Školská ulica Vložil: Dávny klient Dátum: 23.05.2013

Dobrý deň, rozhodol som sa prispieť aj ja k danej téme. Mal som záujem o kúpu bytu v tomto troj domčeku v oplotenom kondomíniu. Bolo to tak cenovo lákavé že som im dal zálohu, no potom som zistil že to nebol dobrý nápad a rozhodol som sa od kúpi odstúpiť. Záloha mi bola aj keď s problémom ale vrátená. Inak, jednanie bolo otrasné. Toľko môj osobný názor a skúsenosť. Ďakujem

Titulok: Re:Re:3 izb. byt - Školská ulica Vložil: Mozny zaujemca Dátum: 23.05.2013

Dobry den, mozem sa opytat ze co Vas odradilo od kupy? Pripadne najde sa tu niekto kto tam uz byva? Dakujem.

Titulok: Ihrisko Vložil: Peter Dátum: 20.05.2013

Zdravím,

chcem sa spýtať či ihrisko s umelou trávou na štadióne je voľne prístupné alebo treba ho objednať a platiť? Ďakujem

Titulok: Re:Ihrisko Vložil: ihriskový pán Dátum: 20.05.2013

Ak si chceš isť zakopať len 2 či 3, na hodinku len poblbnuť tak to je zadarmo ved normalka, ale ked tam chcete isť viaceri, alebo skor povedané chcete tam chodiť pravidelne tak chcu aby ste platili. A keby tam dobehol taký tipek čo sa prezentuje ako prezident TJ Malinovo, tak ho ignoruj ako všetci.

Titulok: Re:Re:Ihrisko Vložil: ihrisko Dátum: 21.05.2013

je to fuk ci pojdete dvaja alebo traja tak treba platit cize fuk je to spoplatnene a hlavne ze to je z eu fondov a vsade na okoli je to zadarmo len p. peller si potrebuje zarobit dilino

Titulok: Zrusenie polovneho reviru Vložil: jajo Dátum: 15.05.2013

Chcem takto verejne upozornit pani starostku na nezakonny stav co sa tyka polovneho reviru. Podla § 6 ods. 1 zakona c. 23/1962 Zb. o polovnictve, musi byt minimalna rozloha reviru aspon 500 ha, pricom musi ist o suvisle, nie rozdelene pozemky. Obec ma rozlohu 883 ha, pricom uz len volnym okom z UP obce zverejnenom na www.malinovo.sk/files/malinovo-zad-1-2013-informativna-graficka-priloha.jpg je uplne zretelne, ze tato rozloha nie je v sucasnom stave rozostavania obce uz ani len teoreticky mozna. Vyzyvam pani starostku, aby co najskor odstranila tento protizakonny stav. Dufam, ze je jedno, ze toto oznamujem anonymne, lebo sa mi nechce potom znasat dosledky toho, ze som sa na toto upozornil a zalezitost je jasna aj bez dalsej specifikacie odo mna. Ak sa do mesiaca s tym nic nebude robit, tak pisem na ministerstvo podohospodarstva, ze som na to upozornil a nic sa s tym neurobilo, nech to riesia oni.

Titulok: Re:Zrusenie polovneho reviru Vložil: je to isté? Dátum: 16.05.2013

nechcem sa hádať ale je to isté obec sa rozrastla hranice obce sa posúvali tiez cize tych 883ha neviem ci je realne ale ok a 500ha je minimum treba podať podnet na vyššie a kompetentnejšie úrady. ja osobne si myslím že starostka to odignoruje nakolko nechce pohnevať polovníkov cize ako by si to sem ani nepísal.

Titulok: Re:Zrusenie polovneho reviru Vložil: Lub Dátum: 22.05.2013

Ked tak sa rada pripojim. Tiez som si to vsimla.

Titulok: Re:Zrusenie polovneho reviru Vložil: ttt Dátum: 07.10.2013

jajo ked nevieš nerieš revirovanie je hotove na dalšich desat rokov a aj keby sa to zrušilo tak vlastnici pozemkov to možu dat do prenajmu susednemu reviru takže polovat sa tu bude vždy:))

Titulok: pre pani starostku Vložil: občan Dátum: 15.05.2013

Rozhodol som sa pridať príspevok sem, nakoľko na oficiálnej stránke neuverejnujú a filtrujú dotazy a pripomienky.
Starostka písala odpoveď občanom ohladom kosenia že je rada že vôbec stíhajú ako tak udržiavať obec, nedá sa pravidelne naplánovať kosenie nakoľko stavy a prostriedky nestačia. Hlavne že na pri vstupe do obce od Mostu pri bratislave kosia 3 pracovníci (neviem načo, keď to môže zvládnuť aj jeden za deň v pohode),
traja pracovníci polievajú súčasne kvety na stploch (tiež nepochopitelná vec, veď jeden by to zvládol).
Potom sa starostka čuduje prečo sa nestíha, tak nech troška zadelí pracu pracovníkom aby to bolo účinné a rovnomerne rozvrhnuté. Poprípade keď stavy nestačia na obec čo je dosť možné tak ich navíšim (osobne si myslím že nezamestnaných je dosť), a že sa to nedá stíhať neverím.
Dúfam že táto pripomienka dojde aj k starostke a stupia si do svedomia aj ohladom oficiálnej stranky čo sa týka aktualizácie a hlavne dotazom od občanov, netreba filtrovať a vyberať si pripomienky ktoré vám vyhovujú potom tá stránka je úplne zbytočná. A keď admin stránky tú stránku zanedbáva a nestará sa o aktualizácie tak asi treba nájst iného admina.
s Pozdravom OBČAN

Titulok: Re:pre pani starostku Vložil: jajo Dátum: 15.05.2013

Treba vyjadrit svoj nazor v dalsich volbach - starostka uz nestiha na takuto velku obec. Ma uz aj svoje roky, mala by odist do dochodku a s nou aj poslanci. Treba tu novu krv, prebrat obec vacsinou a zacat sa tu spravat podla etickych pravidiel a zakonov. A takisto treba poriesit stavebny urad - ten amaterizmus co tam vladne - uz mal byt davno potrestany. Dufam, ze to tam nie je robene naschval tak - bolo by dobre urobit hlbkovu kontrolu. Ludia chce to velku zmenu a bude tu dobre!

Titulok: Re:Re:pre pani starostku Vložil: tunajší Dátum: 15.05.2013

v prvom rade ak chceme spraviť zmeny je potrebne aby aby sa novo pristahovalý spoluobčania prehlasili na trv. pob. do MALINOVA a potom možu isť k urnám voliť.

Titulok: Re:Re:Re:pre pani starostku Vložil: pristahovalci Dátum: 16.05.2013

nemám nič proti novopristahovalcom čiže dúfam že chcete aj vy zmenu a tak hor sa prehlasit trvaly pobyt nech sa tá špina splavííííííí tam kam máááá!!!!!!!!

Titulok: Re:pre pani starostku Vložil: obcan Dátum: 16.05.2013

ked si taky geroj tak im to ukaz

Titulok: Re:pre pani starostku Vložil: obcan Dátum: 16.05.2013

ty si vyzinacku nevidel ani z rychlika

Titulok: Re:Re:pre pani starostku Vložil: ?????? Dátum: 17.05.2013

čo mám ukázať mi povedz, neviem prečo útočíš? Ty si asi úplne spokojný ako to tu funguje hej, podla mna bolo by tu dosť vecí čo tu treba dať do poriadku alebo už upraviť či popripade zmenit. ja som napísal veci ktoré by bolo dobre zmenit je to cisto moj názor a na nikoho som neutocil a nikomu som nepohorsil na povesti ani na dobrom mene svoj nazor si vyjadrit mozem tak som sa aj vyjadril. a bol by som rad keby namiesto utocenia ci niekto vydel vyzinacku alebo take podobne urazky si nechal preseba.

Titulok: Re:Re:Re:pre pani starostku Vložil: xy Dátum: 27.05.2013

Ty si moc mudry kde zijes, zobud sa

Titulok: Dolamem mu prsty Vložil: Peter Dátum: 13.05.2013

Zdravím občana, ktorý mi spred domu ukradol červený javor. Ako keď už niekto nemá na to si kúpiť maličký stromček. Asi si bol zo sebou spokojný, keď si si ho sadil do záhrady.

Titulok: Re:Dolamem mu prsty Vložil: Janulik Dátum: 13.05.2013

Tak to je uz naozaj velka drzost. Ked uz, tak ten dotycny by mohol zazvonit a opytat sa, ze ci by ste mu z toho nedali vyhonok. A to Vam ukradli cez den? Tak toto ma teda naozaj vytocilo.....

Titulok: Re:Re:Dolamem mu prsty Vložil: Peter Dátum: 13.05.2013

Neviem presne kedy, ale pravdepodobne zo soboty na nedelu v noci. Keby sa spytal kludne by som mu odrezal vyhonok.

Titulok: Re:Dolamem mu prsty Vložil: marek Dátum: 13.05.2013

a z akej si lokality ? Na broskynovej uz nejaku tu noc nesvietia lampy. Tesim sa....

Titulok: Re:Re:Dolamem mu prsty Vložil: jon Dátum: 13.05.2013

určite tam má niekto kameru v okolý možno ho zachitilo.

Titulok: Re:Re:Dolamem mu prsty Vložil: Peter Dátum: 14.05.2013

Adyho

<< 24 | 25 | 26 | 27 | 28 >>

Pridať nový príspevok