Chceš povedať, že aj čokoládová, vanilkova a oriešková sú vodové zmrzliny. Tak potom si v živote nejedla zmrzlinu.
Malinovské fórum
Titulok: Re:Re:Re:Zmrzlina Vložil: B. Dátum: 20.07.2013
Ken, predstav si, ze jedla. Tak si este nebol v Metre. Kupis si to tam zmrzlinovy prasok, sup do toho vodicka a mrazak a mas hotovu vodovu zmrzliu. Ze je to jednoduche. A aspon si to tam ochutnal?
Titulok: Re:Re:Re:Zmrzlina Vložil: Robo Dátum: 20.07.2013
Ken, podla Teba, aka je to zmrzlina, ked sa ti to za 5 s roztopi? Tak asi nekvalitna a vodova. Ked to porovnam so zmrzlinou v Samorine, Dunajska Luzna, Senec, tak aspon maximalna cena by mohla byt 0,05 EUR, a to som este ohodnotil.... A podla predajcu je cena nizka...takze tak.
Titulok: iTesco Vložil: Evka Dátum: 13.07.2013
Mate nejake skusenosti (dobre i zle) s iTesco? Dakujem.
Titulok: pomoc Vložil: Tomáš Holocsy Dátum: 09.07.2013
Zdravím, chystám sa nakrútiť, krátky študentský film v Malinove a chýba mi jedna dosť závažná rekvizita a to kánoe/kajak/malá loďka, niečo podobné. Bol by som veľmi rád ak by mi mohol niekto z Malinova zapožičať, na jeden deň. Čím staršie by bolo kánoe tým lepšie.
Ak by ste mi mohli pomôcť môžte ma kontaktovať na 0908953817. Miesto v titulkoch zaručené a veľká vďaka.
Titulok: OZNAM Vložil: Detské jasle Dátum: 07.07.2013
Od septembra 2013 prijímame nové detičky na celodenné pobyty do detských jaslí v Ivanke pri Dunaji vo vekovej kategórii od 1 roka do 3,5 roka. Prihlášku do detských jaslí si môžte stiahnuť na www.jasle-tomajerry.webnode.sk . Vyplnenú prihlášku treba zasielať e-mailom na info_jasle@centrum.sk . Na základe vyplnenej prihlášky budeme kontaktovať všetkých rodičov. Adaptačné pobyty sú plánované od 26.8. do 30.8. 2013
Titulok: ochota personálu Vložil: zakazníčka Dátum: 06.07.2013
Ahojte chcela by som sa podeliť so skúsenosťou s obsluhou v podniku s názvom kvetu čo sa otáča za slnkom. Ak idete do tohto podniku povedzme o 9tej (21,00 h. a objednáte si jedlo, ktoré Vám prinesú pred desiatou môže sa stať tak ako našej partii, že si od Vás čašníčka vypýta 10,- € na hlavu na hodinu za čašníka, preto že sú dlhšie.... Takýto prístup personálu považujem za nehoráznosť. Ak chceli zatvárať načas o 22,00 h. nemali brať objednávku na jedlo, ktoré priniesli tesne pred záverečnou a drzo si ešte vypýtať po 10 €... viem že platy čašníkov nie sú zrejme vysoké, ale to nie je problém zákazníka - spotrebiteľa.. Rozhodne nebudem tento podnik odporúčať známym.
Titulok: Re:ochota personálu Vložil: Info Dátum: 07.07.2013
Reštaurácia Slnečnica, Slnečná ulica 1, Malinovo
Titulok: Re:ochota personálu Vložil: malinovcan Dátum: 07.07.2013
zááááásadne tam nechodím je to tam na naše platy dosť drahé to aj v BA. su lacnejšie podniky
Titulok: Skusenost Vložil: Petra Ž. Dátum: 02.07.2013
Pozdravujem, ma niekto skusenosti so zrkadlovkou Canon EOS 600D? Dakujem :)
Titulok: Re:Skusenost Vložil: malinovcan Dátum: 02.07.2013
nie sice nemam ale viete narabat s zrkadlovkou ja som si tiez chcel kupit ale nieje jednoducha obsluha tak som si kupil kompakt canon a som spokojny
Titulok: Re:Re:Skusenost Vložil: Petra Z. Dátum: 03.07.2013
Zatial som este nedrzala v ruke zrkadlovku a to len kompakt Canon, prave pre krajsie a kvalitnejsie fotky by som to chcela kupit.
Titulok: želanie Vložil: susedia Dátum: 02.07.2013
pekné leto všetkým všetkým Malinovčanom
Titulok: ochota na obecnom urade Vložil: nestranny pozorovatel Dátum: 25.06.2013
Pekny podvecer, chcel by som cestou tohto fora podakovat dvom pracovnickam obecneho uradu v Malinove.
Prve dvere vlavo: sympaticka pani s usmevom na tvari, ktora bola velmi ochotna pomoct a poradit.
Taktiez hned dvere oproti (prve vpravo), mila a ochotna pani :)
Vsetko som pekne svizne vybavil. Velka vdaka!
Titulok: Re:ochota na obecnom urade Vložil: suhlas Dátum: 27.06.2013
Suhlasim, ta pani je velmi mila a ustretova. Mala by za to dostavat pravidelne odmeny, lebo v dnesnej dobe taky pristup nema vela ludi.
Titulok: Re:Re:ochota na obecnom urade Vložil: malinovčan Dátum: 16.07.2013
p.Deáková, potvrdzujem je fakt ochotná a milá, na rozdiel od starostky obce
Titulok: :D Vložil: smiech Dátum: 27.06.2013
vždy , keď mi bude smutno pridem na túto stránku! tu sa človek tak dobre zasmeje.....
,,človek nad človeka u nás nemá práva:
sväté naše heslo je: Sloboda a sláva!´´
,,A boj pomaly tíchne: strašná búry sila
divým svojím zúrením sama sa zničila.´´
,,Páč! Nad valným Dunajom krvavô pobrežia:
tam ti tvoji synovia povraždení ležia.´´
Titulok: preklad akcii Vložil: obyvatel malinova Dátum: 25.06.2013
Chcem sa opytat, ci by sa nasiel dobrovolnik a nam, ktori nevieme po madarsky by prekladal akcie, ktore poriada starostka a plati to z nasich dani. Teraz som bol na poslednej akcii a ta madarska spevacka nieco medzi pesnickami rozpravala a ja som nevedel co. Ona ma zaujala svojim spevom, preto som bol velmi zvedavy, co mi k jej peknym pesnickam povie, ake uvodne slovo, no bohuzial som bol o to ukrateny. Ja to nechapem, preco na nas slovakov tu nikto nemysli. O co sme horsi? To si nezasluzime plnohodnotne si vychutnat kulturny program? Za co to dostavame takto vyzrat? Komu sme co zle urobili?
Titulok: Re:preklad akcii Vložil: akcia Dátum: 25.06.2013
poprvé keby si sa niekoho opýtal namieste určite by rád preložil koment speváčky.
podruhé malinovské leto organizuje organizácia csemadok a nie obec a ani starostka čiže to vobec neni z obecných penazí a ani z daní.
to že to je v madarskom jazyku to asi bude preto lebo csemadok je maďarská organizácia. a každý rok je to v maďarskom jazyku a každý rok niekto sem napíše a začne sa hádať prečo to neni v slovenčine dufam ze nikoho som neurazil proste malinovske leto vždy bolo v maďarčine a kým to organizuje csemadok podla mna aj bude.
Titulok: Re:Re:preklad akcii Vložil: ja Dátum: 25.06.2013
csemadok dostáva každoročne príspevok z rozpočtu obce, to znamená že aj z našich daní...
už vidím tie reakcie- je to maďarská dedina tak nech zavriem zobák,môžem ísť kadeľahšie atď.
ale toto je to najmenšie čo mi v Malinove vadí
Titulok: Re:Re:Re:preklad akcii Vložil: slovakomadar Dátum: 25.06.2013
a tak isto dostáva na tuto akciu každoročne peniaze z nejakého ministerstva alebo BSK takže patrilo by sa prekladať :)
Titulok: Re:Re:Re:Re:preklad akcii Vložil: ? Dátum: 26.06.2013
to je uplne fuk ci BSK dotuje alebo nie, a ze obec každoročne finančne podporuje csemadok tak asi preto lebo aj madarský občania su občania obce a aj oni sem platia dane( narozdiel od 90% novopristahovaných) a potom aj oni si môžu organizovať kulturne podujatie tak co sa dotoho obuvate. onedlho bude zas akcia ktora bude organizovaná v slovenskom jazyku tak podstate by sa mohli ozvať ze by chceli preklad lebo je to aj z ich danííí- karta má vždy dve strany.
už konečne by ste mohli prestať vkuse obuvať a rozrípavať maďarsko slovenské problémy konečne si každý zviknite kde žijete su tu madary a aj slovaci a vždy boli a aj budu tak co komu sa nepáči nech ide dpc smer madarsko alebo smer žilina kde madarov asi nenajdes.
Titulok: Re:Re:Re:Re:Re:preklad akcii Vložil: !!!! Dátum: 27.06.2013
Pocuvaj ?, ak by si nevedel po slovensky, tak by som bol za to, nech sa ti akcia preklada do jazyka, ktoremu rozumies. Si predstav, ze by si sa prestahoval na vychod, platil by si dane v dedine a bola by akcia po rusinsky a nerozumel by si nic. Nestvalo by ta to? Nikto tu nic rozrypavat nechce. Len sa pytam, to je naozaj taky velky problem, aby niekto chytil mikrofon, postavil sa ku tej spevacke a prelozil, co hovori? Taketo jednoduche riesenie a je po vasnach. Co by to stalo? Nic, len to uz par rokov funguje tak, ze sa na niektorych obyvatelov kasle. Inak som zvedavy na najblizsie scitanie. Podla mna tu uz ma viacej obyvatelov slovenskej narodnosti trvaly pobyt, co potom ak navyse prehlasuju poslancov a vymeni sa cele vedenie dediny? Budeme sa tu bit, lebo niekto nechce byt ustretovy? Vsak sa zamyslite, ze kto seje vietor, bude zat burku. Treba byt empaticky a podla toho sa aj spravat a bude tu svaty pokoj. Nic v zlom...
Titulok: Re:Re:Re:Re:Re:Re:preklad akcii Vložil: Malinovcan Dátum: 27.06.2013
na akciu bolo treba zaplatiť vstupenky - že by si zaplatil? alebo si bol len tak na pečené ryby?
radšej buď ticho a bude tu svatý pokoj