Malinovské fórum

Titulok: Re:Re:Zmrzlina Vložil: Malinovo Dátum: 18.07.2013

Sami ju vyrábajú doma. A niektoré sú naozaj zaujímavé. Zvykú ich aj obmieňať, takže nemajú každý deň tie isté druhy. A chuťovo.... treba vyskúšať. :-)

Titulok: Re:Zmrzlina Vložil: zmrzlinár Dátum: 17.07.2013

Nebol som ešte, ale zaujimalo by ma to. Oni ju vyrábaju doma alebo kupuju pixle niekde?

Titulok: Zmrzlina Vložil: Bubo Dátum: 17.07.2013

Jaká je zmrzlina v Malinove už ste boli?

Titulok: Re:iTesco Vložil: jj Dátum: 14.07.2013

Len dobre. Odporucam!

Titulok: iTesco Vložil: Evka Dátum: 13.07.2013

Mate nejake skusenosti (dobre i zle) s iTesco? Dakujem.

Titulok: Re:Re:pomoc Vložil: TH Dátum: 17.07.2013

ešte nie.

Titulok: Re:pomoc Vložil: ajven Dátum: 10.07.2013

zdravim ta Tomas uz si zohnal kanoe

Titulok: pomoc Vložil: Tomáš Holocsy Dátum: 09.07.2013

Zdravím, chystám sa nakrútiť, krátky študentský film v Malinove a chýba mi jedna dosť závažná rekvizita a to kánoe/kajak/malá loďka, niečo podobné. Bol by som veľmi rád ak by mi mohol niekto z Malinova zapožičať, na jeden deň. Čím staršie by bolo kánoe tým lepšie.
Ak by ste mi mohli pomôcť môžte ma kontaktovať na 0908953817. Miesto v titulkoch zaručené a veľká vďaka.

Titulok: OZNAM Vložil: Detské jasle Dátum: 07.07.2013

Od septembra 2013 prijímame nové detičky na celodenné pobyty do detských jaslí v Ivanke pri Dunaji vo vekovej kategórii od 1 roka do 3,5 roka. Prihlášku do detských jaslí si môžte stiahnuť na www.jasle-tomajerry.webnode.sk . Vyplnenú prihlášku treba zasielať e-mailom na info_jasle@centrum.sk . Na základe vyplnenej prihlášky budeme kontaktovať všetkých rodičov. Adaptačné pobyty sú plánované od 26.8. do 30.8. 2013

Titulok: Re:ochota personálu Vložil: malinovcan Dátum: 07.07.2013

zááááásadne tam nechodím je to tam na naše platy dosť drahé to aj v BA. su lacnejšie podniky

Titulok: Re:ochota personálu Vložil: Info Dátum: 07.07.2013

Reštaurácia Slnečnica, Slnečná ulica 1, Malinovo

Titulok: Re:ochota personálu Vložil: Občan Dátum: 06.07.2013

Diky ti z info,

Titulok: ochota personálu Vložil: zakazníčka Dátum: 06.07.2013

Ahojte chcela by som sa podeliť so skúsenosťou s obsluhou v podniku s názvom kvetu čo sa otáča za slnkom. Ak idete do tohto podniku povedzme o 9tej (21,00 h. a objednáte si jedlo, ktoré Vám prinesú pred desiatou môže sa stať tak ako našej partii, že si od Vás čašníčka vypýta 10,- € na hlavu na hodinu za čašníka, preto že sú dlhšie.... Takýto prístup personálu považujem za nehoráznosť. Ak chceli zatvárať načas o 22,00 h. nemali brať objednávku na jedlo, ktoré priniesli tesne pred záverečnou a drzo si ešte vypýtať po 10 €... viem že platy čašníkov nie sú zrejme vysoké, ale to nie je problém zákazníka - spotrebiteľa.. Rozhodne nebudem tento podnik odporúčať známym.

Titulok: Re:Re:Skusenost Vložil: Petra Z. Dátum: 03.07.2013

Zatial som este nedrzala v ruke zrkadlovku a to len kompakt Canon, prave pre krajsie a kvalitnejsie fotky by som to chcela kupit.

Titulok: Re:Skusenost Vložil: malinovcan Dátum: 02.07.2013

nie sice nemam ale viete narabat s zrkadlovkou ja som si tiez chcel kupit ale nieje jednoducha obsluha tak som si kupil kompakt canon a som spokojny

Titulok: Skusenost Vložil: Petra Ž. Dátum: 02.07.2013

Pozdravujem, ma niekto skusenosti so zrkadlovkou Canon EOS 600D? Dakujem :)

Titulok: želanie Vložil: susedia Dátum: 02.07.2013

pekné leto všetkým všetkým Malinovčanom

Titulok: Re::D Vložil: D Dátum: 28.06.2013

občas je to do plaču, z tej nemohúcnosti...

Titulok: :D Vložil: smiech Dátum: 27.06.2013

vždy , keď mi bude smutno pridem na túto stránku! tu sa človek tak dobre zasmeje.....

,,človek nad človeka u nás nemá práva:
sväté naše heslo je: Sloboda a sláva!´´

,,A boj pomaly tíchne: strašná búry sila
divým svojím zúrením sama sa zničila.´´

,,Páč! Nad valným Dunajom krvavô pobrežia:
tam ti tvoji synovia povraždení ležia.´´

Titulok: Re:Re:ochota na obecnom urade Vložil: malinovčan Dátum: 16.07.2013

p.Deáková, potvrdzujem je fakt ochotná a milá, na rozdiel od starostky obce

Titulok: Re:ochota na obecnom urade Vložil: info Dátum: 27.06.2013

A kto je to?

Titulok: Re:ochota na obecnom urade Vložil: suhlas Dátum: 27.06.2013

Suhlasim, ta pani je velmi mila a ustretova. Mala by za to dostavat pravidelne odmeny, lebo v dnesnej dobe taky pristup nema vela ludi.

Titulok: ochota na obecnom urade Vložil: nestranny pozorovatel Dátum: 25.06.2013

Pekny podvecer, chcel by som cestou tohto fora podakovat dvom pracovnickam obecneho uradu v Malinove.
Prve dvere vlavo: sympaticka pani s usmevom na tvari, ktora bola velmi ochotna pomoct a poradit.
Taktiez hned dvere oproti (prve vpravo), mila a ochotna pani :)
Vsetko som pekne svizne vybavil. Velka vdaka!

Titulok: Re:preklad akcii Vložil: zátoka Dátum: 30.06.2013

Pán obyvatel,ten dobrovolník na prekladanie tam bol .Chcela by som vedieť,ked ste na veľkom koncerte nejakej zahraničnej skupiny či Vám niekto aj prekladá o čom tá skupina spieva!Neviem pochopiť prečo sa stále obuvate do madarskej reči!Mali ste sa informovať o našej obci vopred aké je zloženie obyvatelov ,ak Vám vadí tá hrozná neprekladaná reč mohli ste sa usadiť napríklad v Zálesí alebo v Moste pri Bratislave.

Titulok: Re:Re:Re:preklad akcii Vložil: spolubyvajuca Dátum: 16.07.2013

preco ste nesli byvat na zahorie

Titulok: Re:Re:Re:preklad akcii Vložil: Prispevok k "Malinovske leto 2013" Dátum: 27.06.2013

Prepacte, ale by sa to patrilo trosku sformulovat presnejsie a to nasledovne: dotaciu (financny prispevok) z obce okrem spolku CSEMADOK dostavaju aj ine spolky, zväzy a občiasnek združenia, ako napr. Margareta atď. (blizsie vid. zasadnutia OZ na stranke obce), kt. su vacsinou viazane na dodrziavanie tzv. principu solidarity. Pozrite sa, z trvalo byvajuceho obyvatelstva Malinova 1861 je 625 osob madarskej narodnosti (pozn.: udaj SUSR z roku 2011). A ked CSEMADOK dostal dotaciu napr. 1.000 EUR tak potom na 1 osobu madarskej narodnosti z toho pripada len 1,60 EUR a ked beriem podla celkoveho prihlaseneho poctu obyvatelstva, tak je to z dani na 1 osobu 0,53 EUR. Pravdepodobne to nikoho nezabije. Potom by sme mohli rozoberat dane, co platime do statnej pokladnice, ze to ako nas skvely stat rozkrada, oproti daniam co platime do pokladnice obce (a z toho musi obec taktiez odviest cast do statnej pokladnice). Kto prisiel byvat do obce Malinove, musi stotoznit s kulturou a historiou obce. Tieto kulturne podujatia boli vzdy zvykom v obci (iba 1x rocne) a taktiez podotykam, ze to zatial nikomu neprekazalo. Ambiciou nasej obce je, aby sa tu rovnako dobre citili Slovaci aj Madari a príslusníci dalsích mensín a etnik. Som toho nazoru, ze kolko jazykov vies, tolko krat si clovekom. Clovek je len rad, ze v dnesnej tazkej situacie, este maju niektore priaznive duse silu usporiadat kulturne programy slovensko-madarske, aby clovek odreagoval sa od vsednych a tazkych kazdodennych starosti. Viete, bez tolerancie to nepojde.
Dufam, ze tento moj prispevok nikto nepochopi zle, kedze nemal som zly umysel. Dakujem.

Titulok: Re:Re:Re:Re:Re:Re:preklad akcii Vložil: preklad Dátum: 28.06.2013

čo keď sa vymení vedenie obce ? nech sa páči budem zvedavý ja tiež nie som spokojný s vedením obce a uprimne mi to je uplne fuk ci tam bude jano fero alebo jožo hmmm. a ked sa tu rozoberá to prekladanie do slovenčiny podla mna keby si sa troška pozoznamoval s obyvatelmi určite by si spoznal aj takých ktorí vedia po madarsky a by ti preložili tu jednu vetu alebo aj celu akciu. len akoze nič v zlom nechcem nikoho urazit vy novopristahovalci sa neako izolujete od ostatných drzite si svoje skupinky a len malokto spoznava ostatných.

Titulok: Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:preklad akcii Vložil: asi si tam ani nebol Dátum: 28.06.2013

vstupenky sa predavali tak neviem kde si bol lebo pri vstupe sa platilo. ale myslim vstup na malinovske leto a nie na pecene ryby

Titulok: Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:preklad akcii Vložil: !!!! Dátum: 28.06.2013

Malinovcan presne o to ide, ze neboli vstupenky, ale bola dotacia z obce. Ak by to bolo platene vstupenkami, tak mlcim ako vos pod chrastou. A vsimni si, koho prispevky tu vzbudzuju agresiu!
Pana co tu pise o tych dotaciach sa chcem opytat, aka je moznost, ze by boli taketo akcie prekladane? Tiez sa pytam v dobrom. Vsak ak sa mame dat dokopy, tak by sme sa vset ci mali zucastnovat tychto podujati a vsetci by sme I'm mali rozumiet a potom by sa zvacsovalo aj porozumenie, ked si navzajom rozumieme. No nemam pravdu?

Titulok: Re:Re:Re:Re:Re:Re:preklad akcii Vložil: Malinovcan Dátum: 27.06.2013

na akciu bolo treba zaplatiť vstupenky - že by si zaplatil? alebo si bol len tak na pečené ryby?
radšej buď ticho a bude tu svatý pokoj

<< 22 | 23 | 24 | 25 | 26 >>