Jazero v Ivanke je blizsie a je aj cistejsie ako Kosariska.
Malinovské fórum
Titulok: Re:Re:Re:Horucava a kupalisko Vložil: ivanka?? Dátum: 28.07.2013
jazero v ivanke sice je bližšie ale neviem či je čistejšie ako košariska.
Titulok: Re:Re:Re:Re:Horucava a kupalisko Vložil: pepe Dátum: 13.08.2013
no tak ten bufet na vode tam na Kosariskach vypusta kadeco do tej vody, tak asi to cistejsie nebude ako v Ivanke. Staci len pricuchnut.
Titulok: Re:Horucava a kupalisko Vložil: ... Dátum: 29.07.2013
Kupalisko by bodlo. Stacilo by take ako v Hainburgu - male, ciste, kulturne, zopar drobnych atrakcii.
Titulok: nespokojnost Vložil: obyvatelka Dátum: 22.07.2013
Prezerala som spätne príspevky a poburuje ma , akopre niektorych nikto nie je dobry, a hlevne ten, co pre tuto dedinu spravil. Najlepsie je ohovarat, ten komu nechuti zmrzlina, nech tam nejde, ale nemusi ohovarat, konecne nieco mudre v dedine, dalej pani Simonovicova, keby nebolo jej nie je ani tabor, ani kniznica, ani tanecny kruzok, chcem sa opytat, tych nespokojnych - Co ste vy spravili pre Malinovo???
Titulok: Re:nespokojnost Vložil: Batman Dátum: 23.07.2013
Pytam sa Vas, a co ste Vy spravili pre obec Malinovo? Len dufam, ze nepatrite k tym, kt. celu dedinu rozkradli. Ja si myslim, ze nikto z obcanov Malinova nebude podporovat kandidata na starostu obce, kt. je financne chamtivy. Viete, nie kazdy je taky mudry, ze si kupi taky pozemok na Adyho ul., a potom nema k tomu pristupovu cestu. To si spravy len mudry clovek, ze? Viete, Bozie mlyny melu pomaly, ale isto, ako aj v tomto pripade. Nebojte sa, pravda vzdy vyjde na javo, pretoze loz ma kratke nohy.
A odporucam Vam, aby ste pred tym, ako zacnete tu verejne niekoho podporovat, prosim, preverte dobre tu osobu. Kde bola pani Š. pred 30 rokmi, ked sme budovali obec?
A druha vec, asi by pre Vas bolo najlepsie, ak by ste pisali svoje prispevky na stranku www.malinovo.sk. Na tejto stranke vyjadruju obcania svoje nazory, ktore su bud negativne alebo pozitivne, ved sme ludia a nie sme rovnaky.
LEBO Medved...
Titulok: Re:nespokojnost Vložil: ... Dátum: 23.07.2013
knižnicu nezaložila Šimoničová ale fungovala dááávno pred ňou za obecným úradom tak neviem o čom vyprávaš...
Titulok: Re:nespokojnost Vložil: Vlado R. Dátum: 23.07.2013
Snad by ste chceli z nej urobit Anjela dobreho :) alebo Superhviezdu? Ale prosim vas, keby nebolo jej, tak by to bolo aj bez nej.
Pozrite sa, v dedine je x ludi, kt. robili a robia pre tuto dedinu nieco uz x rokov (ked este ani p. Š. nevedela, ze kde je obec Malinovo) len bohuzial nie je o nich pocut. Tak ich najdite a hovorte o nich.
Titulok: Re:nespokojnost Vložil: obyvatel Dátum: 23.07.2013
Na uvedenej stranke: https://www.malinovo.sk/web/obecne-zastupitelstvo.php je uvedene, ze je zodpovedna za zivotne prostredie. A podla Vas robi pre to nieco? nieeeeee. Ved za to ma poslanecky plat, snad vy by ste to robili zadara? Ale je mozne, ze ma take dobre srdce, ze hej.
Titulok: Re:Re:nespokojnost Vložil: obyvatelka Dátum: 24.07.2013
Preboha, ako ste sa do mna pustili. Co sa tyka zivotneho prostredia, aspon nieco robi, aj ja som bola s dcerou upratovat pri Dunaji (a nie raz) zadarmo. Ja ju nehranim telom, ale som chcela iba poukazat na nejake veci. Co sa tyka zastupitelstva, neviem ake maju platy, ale je tam okrem nej niekolko ludi, ktorých by som tam nechcela vidiet. Aj o nich viem, ze hrabu a o tych je ticho.
Titulok: Re:Re:Re:nespokojnost Vložil: stretnutie Dátum: 24.07.2013
velmi rad by som sa stretol a porozpraval o p. simonicovej. netvrdim ze ju branite alebo tak je pravda ze kniznica fungovala aj pred a aj po bude fungovat proste ta stara pani to uz vzdala a niekto to musel zobrat preto simonicova. letny tabor spýtajte sa mladých ktorý minulý rok tam boli a pomahali ze kolko slubila ako odmenu financnu a kto nakoniec dupol a povedal ze slub sa musi dodrzat(nechcela platit malicko lebo jej neostanu peniaze) tak navrhla nech si nieco predom kupia a ona potom neskor preplatí bločky ked ich odovzdaju. a ten tabor je platený a cast je jej zisk nakolko clny alebo take venuju vzdy sponzory. a je pravda ze neni jedina ktora hrabe je ich dost ale ked sudim sudim rovnako a nie prizmureným okom. inak nic proti Vám.
Titulok: Trenovanie Vložil: Novacik Dátum: 19.07.2013
Ahojte, viete mi prosím niekto poradiť či sa v Malinove alebo Moste dá chodiť niekam boxovať? Prípadne posilňovať. Napadlo ma ak by bol priestor a ľudia tak si kúpime vrecia a trochu zamákame na sebe :)
Vopred ďakujem
Titulok: Re:Trenovanie Vložil: aaa Dátum: 20.07.2013
To neries, tu si v Malinove. Kup boxovacie vrece a zaves ho na najblizsi strom a kludne sa vyblazni. Miesta je tu dost. Toto nie je Blava, tu platia ine pravidla. Tu nik nic neberie prisne vazne, je tu volnost. Preto sa tu tak dobre zije.
Titulok: Vymaz diskusie Vložil: Komentator Dátum: 18.07.2013
Admin dna 11.06.2013 vymazal zbytok diskusie na temu "Letny tabor" a to z dovodu, pre porusovanie pravidiel. Kedze som na internetovej stranke ziadne pravidla k diskusii nenasiel, uvedena argumentacia v ziadnom pripade neobstoji.
Titulok: Re:Vymaz diskusie Vložil: čo sa vymazalo?? Dátum: 19.07.2013
nechodím sem pravidelne ale zaujímalo by ma aka cast diskusie sa vymazala, a z akeho dôvodu? nemala tato stranka a forum fungovat preto lebo oficialna stranka je filtrovana?? ako ked uz ani tu si obcania nemozu povedat svoj nazor tak potom by bolo lepsie zrusit celu tuto stranku admin by troska mohol niekam upresnit pravidla podla coho posudzuje prispevok za nevhodný a na zaklade coho to maze????
Titulok: Re:Re:Vymaz diskusie Vložil: Zebraci Dátum: 02.08.2013
Zaloz si vlastnu stranku a pis si tam co chces... nebudes predsa rozkazovat adminovi, ktory si tuto stranku plati sam zo svojich penazi co ma robit a co nie!
Titulok: Re:Re:Re:Vymaz diskusie Vložil: .... Dátum: 04.08.2013
pekné oslovenie a vraj z vlastných peňazí, snád´ z obecných....
Titulok: Re:Re:Re:Re:Vymaz diskusie Vložil: Zebraci Dátum: 04.08.2013
Z vlastnych!!!! Aspon vidis ako si vedla - jak ta jedla! Vobec nevieš ako sa veci maju ale do všetkeho sa staráš a riešiš to! Zacni sa starat radsej o seba! Tuto stranku si zalozil jeden obyvatel Malinova, aby mohol informovat o udalostiach v obci a propagovat nasu obec, samozrejme, vsetko na vlastne naklady.... hadam si nemyslis, ze ked sa tu tolko pi**je na starostku a všetkych, ktori nieco robia pre obec, ze este by platili tuto stranku, aby sa na fore pi**valo este viac na nich :) Tak ty uz asi vobec nemas zdravy rozum.... !
Titulok: Re:Re:Re:Re:Re:Vymaz diskusie Vložil: Zebraci Dátum: 04.08.2013
A kedze je to jeho stranka, moze si tu mazat co chce!
Titulok: Re:Re:Re:Re:Re:Re:Vymaz diskusie Vložil: ................. Dátum: 04.08.2013
tak sa zamysli aké logo ma táto stránka, zorientuj sa v právnych predpisoch, samozrejmä, že v tom má prsty obec inak by bolo jedno čo sa tu píše.
Titulok: Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Vymaz diskusie Vložil: Zebraci Dátum: 06.08.2013
Ty si tak hlupy ze to svet nevidel!!! Naco by asi obecny urad platil dve stranky???? A preco niektore info su len na jednej stranke a ine info na druhej?! Asi preto ze si tuto stranku prevadzkuje sukromna osoba a dava si sem co chce, kedy chce a ako chce.. a tak isto si maze co chce.... ale to by si musel mat IQ aspon hupacieho konika aby si to pochopil!!! A to ze tu ma Logo obce, to logo sa da stiahnut kde-kolvek na nete, a mozem si ho dat aj vytetovat na čelo :) si jediny komu to prekaza! Asi by si mal so sebou nieco robit! a hlavne sa nestaraj do veci ktorym nerozumies ani prd!
Titulok: Re:Zmrzlina Vložil: zmrzlinár Dátum: 17.07.2013
Nebol som ešte, ale zaujimalo by ma to. Oni ju vyrábaju doma alebo kupuju pixle niekde?
Titulok: Re:Re:Zmrzlina Vložil: Malinovo Dátum: 18.07.2013
Sami ju vyrábajú doma. A niektoré sú naozaj zaujímavé. Zvykú ich aj obmieňať, takže nemajú každý deň tie isté druhy. A chuťovo.... treba vyskúšať. :-)
Titulok: Re:Re:Re:Zmrzlina Vložil: Bubo Dátum: 18.07.2013
Podla teba porovnatelne je lepšia než v Moste alebo horšia a aké druhy asi majú
Titulok: Re:Re:Re:Re:Zmrzlina Vložil: ajja Dátum: 18.07.2013
V Moste je chutnejšia podľa môjho názoru, ale na osvieženie aspoň mojim deťom stačí aj tu u nás.
Titulok: Re:Re:Re:Re:Zmrzlina Vložil: Tomas Dátum: 18.07.2013
A nebolo by lepsie ist sa presvedcit na vlastnom jazyku? Chut je velmi subjektivna zalezitost...
Titulok: Re:Re:Re:Re:Re:Zmrzlina Vložil: Bubo Dátum: 18.07.2013
Bol som a mne chutila.Teraz majú jogurt-čučoriedku a ta je dobra a tiež aj krupička a punčová. Dík
Titulok: Re:Zmrzlina Vložil: Barbina Dátum: 18.07.2013
Otrasna, ale mozno niekomu chuti uplne vodova zmrzlina, neviem.