Malinovské fórum

Titulok: Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Park Vložil: dohoda Dátum: 18.11.2013

Čo konkrétne hladas? Alebo skôr koho? Myslíš nejakú firmu ktorá to celé má robiť? Alebo skôr výšku vyčlenených peňazí na revitalizáciu? Neni to také jednoduché písať sem otom také veci skôr osobne alebo navrhujem sledovať oficiálnu stránku a ked sa zverejní dátum verejného zasadnutia je možnosť opýtať sa priamo kompetentných.

Titulok: Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Park Vložil: malinovčan Dátum: 19.11.2013

príď na zasadanie OZ a pýtaj sa, idú voľby tak premýšľaj, oslov čo najviac rovnako zmýšľajúcich a pomôž zmeniť situáciu ktorá tu je. iba záujem o veci verejné zastaví ničenie prostredia v ktorom sme sa rozhodli žiť, a možno aj park, ktorý môže skončiť v rukách akože "záchrancu"...

Titulok: Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Park Vložil: Alena Dátum: 19.11.2013

Ďakujem za odporúčanie. NIekoľko zasadnutí OZ v Malinove som osobne skúsila a zistila som, že je naivné sa na na tomto stretnutí domáhať prehľadových/presných informácií, pokiaľ ich už vopred osobne neovládate sa nedozviete viac...na zasadnutí je program riadený podľa stanovenej osnovy, sa o bodoch hlasuje...odhlasuje a každý chce ísť preč...všetko navyše "obťažuje"...a tak po čom pátram...po elektronicky dostupných informáciách, všeobecne ľuďom žijúcim v okolí o zámere revitalizácie parku, časového plánu, finančného plánu, blízke aktivity/plány/postupy...príklad: s milým prekvapením na stránke Malinova čítam o úspechu-> Obnovené priestranstvo pred hlavným vchodom do historického parku pri kaštieli v Malinove je ďalším krokom obce k vyššiemu štandardu celkového vzhľadu ulíc...a ja som si celý čas myslela, že pizzeria Tuček, akú peknú terasu pre hostí si robí...fajn, je to teraz pekná terasa a súčasne aj vchod do parku...som netušila, ako sa dá spojiť zámer terasy reštaurácie s obnovením priestranstva pred vchodom parku..minimálne tento úspech je dôkazom toho, že BVS a Malinovo spolupracujú na zámere obnovenia parku, avšak nikde nie sú zverejnené plánované kroky obnovy...čo bude obnovené ďalej? sa mi javí, že priestor Malinovskej stránky by mohol slúžiť na informovanie o pláne obnove parku, ako aj financovaní...

Titulok: Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Park Vložil: dedo Dátum: 19.11.2013

Skús to posunúť na oficiálnu stránku obce,hádam Ti pani starostka odpovie.Ale lepšie by si urobila keby si to celé spísala a oficiálnou cestou poslala vedeniu obce,aby sa tím museli na najbližšej verejnej schôdzi zaoberať.

Titulok: Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Park Vložil: pre Alenu Dátum: 20.11.2013

Je to pravda o tom zasadnutí, keď oni nikdy nechcú priamo odpovedať na otázku len sa zapisuje do zápisnice ale odpoveď žiadna. Ale ja som za aby sa tam zbehlo a spýtalo sa nato hneď oni tiež sledujú fórum čiže argumenty že to musia preštudovať sú len výhovorky. Prečo sa tu asi vymazavaju príspevky? Nariadenie starostky, a prečo neni online fórum na oficiálnej stránke? Prečo sa to nezverejní hneď, im to tak vyhovuje. Ale rád vám pomôžem dostať sa k info ohľadom parku .

Titulok: Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Park Vložil: Alena Dátum: 20.11.2013

Ok, som 20.11.2013 o 21:21 cez stránku Malinova zaslala dopyt p. starostke presne s týmto textom:
Informácia o upravenom vchode do parku na stránke Malinova ma zaujala. V rámci tejto informácie je uvedené, že existuje návrh revitalizácie parku, ktorý je v súčasnosti v realizácii, ktorý má architektonické riešenie, má plán, má etapy - nasleduje etapa úpravy parkoviska, má financovanie – z časti obec, z časti BSK.
Rada by som o projekte revitalizácie parku sa dozvedela viac na stránke Malinova. Hoc som prehľadala všetky časti stránky Malinova, v žiadnej som nenašla informácie, ktoré by som tu rada videla ->projekt revitalizácie parku, časový plán, finančný plán, zrealizované aktivity, blízke aktivity/plány/postupy ako aj objednávky a faktúry...a sa domnievam, že tieto informácie na stránke Malinova určite ocenia tak domáci obyvatelia, ako aj návštevníci obce a parku. Prosím pani starostku o vyjadrenie stanoviska ku návrhu, tiež na stránke Malinova.
Ďakujem Alena

..a sa bude vidieť, či sa dopyty zadávané cez stránku Malinova vymazávajú/cenzurujú, či nie..a možno dostaneme aj odpoveď... dve muchy jednou ranou...

Titulok: Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Park Vložil: pre Alenu Dátum: 21.11.2013

Dobrý nápad. Oceňujem, ale mám strach že takéto niečo zverejnia, za pokus to určite stojí. Moje skúsenosti sú skôr negatívne čo sa týka zverejňovania podnetov, alebo to už zverejnila vtedy keď už bolo takpovediac nátlakové a všeobecne známe všetko o danom podnete. Inak troška sa odbocuje od témy ktorá pôvodom bola o zanedbanie parku a o demontovaní preliezok ale nevadí treba diskutovať verejne možno sa veci pohnú správnym smerom. Držím palce!

Titulok: Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Park Vložil: Alena Dátum: 26.11.2013

S potešením konštatujem, že na stránke Malinova bola zverejnená informácia - > kam sa podeli preliezky z parku , ako aj -> odpoveď na moju otázku o pláne revitalizácie parku a jeho financovaní -> starostka ma pre podrobné inofrmácie usmerňuje na BSK.

Titulok: Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Park Vložil: pre alenu Dátum: 26.11.2013

ako vždy ona sa k ničomu nevie vzjadriť a NIKDY!!!

Titulok: Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Park Vložil: Alena Dátum: 27.11.2013

V týmto vyjadrením si dovolím polemizovať...a si myslím že nie je na mieste..som preverovala starostkou uvedené informácie na stránkach BSK, ako aj na stránkach OPBK, kde je neskutočné množstvo zápisníc, protokolov, záverov, kde je skutočné umenie nájsť informácie súvisiace s Malinovom,Parkom, Kaštieľom a potvrdzujem, že kľúčové tieto slová zabrali: Operačný program Bratislavský kraj – kód výzvy: OPBK/2012/1.1/09, -> a teda starostka uvádza informácie v súlade OPBK, ako aj BSK.

Titulok: akcia Vložil: fofo Dátum: 26.10.2013

Cafte. Kedy bude zas nejaka dobra akcia v Malinove, vie niekto?

Titulok: Re:akcia Vložil: akcionár Dátum: 26.10.2013

Najbližšie bude katarinska zábava čo organizujú poľovníci a docela dobrá je inak. Okrem toho neviem či sa ešte niečo plánuje ale snáď včas oznámia.

Titulok: Re:Re:akcia Vložil: fofo Dátum: 29.10.2013

A kedy to asi bude?

Titulok: Re:Re:Re:akcia Vložil: akcionár Dátum: 30.10.2013

Presný dátum neviem ale keď sa jedná o katarinsku zábavu tak asi najbližšiu sobotu ku katarine je to ples alebo niečo také vstupné neviem kolko je viem že majú vždy dobre zábavy katarinske keď poznáš niekoho z poľovníkov opýtaj sa

Titulok: Re:akcia Vložil: dedo Dátum: 05.11.2013

Katarínska zábava bude v kulturáku v Malinove 23.11.2013,ale lístky sú už dávno vypredané.

Titulok: Re:Re:akcia Vložil: fofo Dátum: 11.11.2013

kde sa dali kupit?

Titulok: Re:Re:Re:akcia Vložil: dedo Dátum: 13.11.2013

U Mira Śándora,poľovníka.

Titulok: internet Vložil: milko80 Dátum: 17.10.2013

Prosim vas,chcem sa opytat na pripojenie na internet,potreboval by som nieco rychlejsie ako 10mb download...
je v malinove nejaky poskytovatel internetu? okrem telecomu,slovanetu a takychto pomalych? dakujem za odpoved,vas novy sused :-)

Titulok: Re:internet Vložil: odpved Dátum: 20.10.2013

videl som v moste reklamu na plote domu ze ponukaju internet pre malinovo, most a studene ale rychlost neviem teraz a potom tu je svabnet a progres .

Titulok: Re:Re:internet Vložil: mm Dátum: 22.10.2013

Svabnet neodporúčam, mali sme. Je neskutočne pomalý, bežne sme boli týždeň bez internetu, stále bola nejaká závada.

Titulok: Re:internet Vložil: citatel Dátum: 21.10.2013

Ja mam skusenost s LTE z O2. Maju oficialne pokrytie Ivanka, Bernolakovo a Zalesie. Na Adyho ulici dosiahnem tak 8 - 12 Mb download a 1-2 upload. Zatial som to skusal iba na prizemnom poschodi, mozno na hornom by to bolo lepsie. Zalezi aj na natoceni modemu. Nie je to teoretickych 100 ani 60 co namerali niektori v oficialne pokryvanej oblasti. Co sa da povazovat za vyhody: je to zatial bez viazanosti za 15e mesacne, prvy mesiac je zadarmo, do roka sa da vratit neposkodeny modem s vratenim plnej ceny. Nevyhody: modem je dost drahy cca 220e ale mavaju akcie, nie sme oficialne pokryvana oblast a rozsirovanie sa planuje az po pridelovani dalsich frekvencii.

Titulok: Re:Re:internet Vložil: milko80 Dátum: 22.10.2013

dakujem velmi pekne,ja som kusok od vas na vrbovej ulici,ale mame tam problem celkom dost s operatorom,je tam slaby signal,musi tam byt nieco rusive a na skusku by to bolo asi dost drahe,ale skusim pockat na to rozsirenie a potom by som to urcite skusil...este raz dakujem

Titulok: Re:internet Vložil: XxX Dátum: 23.10.2013

Odporucam napr. internet Turbo2 solo od Tcom.

Titulok: Re:Re:internet Vložil: milko80 Dátum: 25.10.2013

Dakujem za radu,ten budem mat aj s tv,ale potreboval by som silnejsi net.. mam info,ale je to take nieco ako ze jedna babka povedala,ze zhruba buduci rok sa bude zavadzat nejaky vysielac niekde na okolo a bude sa dat pripojit cez wifi,samozrejme za poplatok telekomu a prenosova rychlost by mala byt az okolo 100mb/s

Titulok: tj malinovo Vložil: futbal Dátum: 13.10.2013

Čo hovoríte na úpadok futbalu? To čo sa tu deje na futbale už neni normálne, nieže nevedia hrať ale už ani správať sa nevedia a ani ich p. Predseda tj malinovo. Kričať a naháňať rozhodcu po ihrisku to je správanie predsedu? Dokedy jeho prešľapy sa budú trpieť? Keď dobre viem tiež sú financovaný z obecného rozpočtu tak troška treba podrobiť poriadok. Za jeho geniálne správanie sa zbytočne platí 300euro pokuta (bude to platené z obecného) !!

Titulok: Re:tj malinovo Vložil: obcan Dátum: 15.10.2013

odvolat a zaplatit pokutu z vlastnéhe

Titulok: dievčata Vložil: podte na pivko Dátum: 05.10.2013

Kto tu rieši novousadlíkov, sú tý isty čo riešia furt Maďarov a Slovákov. Ja by som sa naopak veľmi rád stretol s novo príchozí mi ,, hlavne dievčatami,, tie sú famózne :)

Titulok: Re:dievčata Vložil: pravda Dátum: 05.10.2013

Aj ja som toho názoru skôr by bolo lepšie spoznať sa a rozvíjať priateľské vzťahy

Titulok: Re:Re:dievčata Vložil: lola57 Dátum: 06.10.2013

Veľmi pekný a rozumný prístup, tak by to malo vyzerať a hneď by sa nám krajšie žilo...

Titulok: Spinave cesty Vložil: Obyvatel Dátum: 24.09.2013

Rad by som vedel, preco starostka neriesi zaspinene cesty pri vystavbe novych lokalit. Vodici nakladnych aut na to kaslu a necistia auta pri vyjazde z blata na cestu. Cesta z Malinova do Mostu je uz druhy den plna blata a kamienkov a vodici si na tom poskodzuju auta. To jej treba nebodaj hlasit? Ved to je vsade, podla mna treba zdvihnut zadok z kancelarie a obcas vybehnut pozriet ako sa stavia, ci sa vsetko dodrzuje co sa ma. A nebolo by zle kazdy den si urobit malu okruznu jazdu po Malinove, ci je vsetko OK. Stejne chodieva do Slnecnice na obed, tak sa cudujem, ze si to nevsimla sama...

<< 18 | 19 | 20 | 21 | 22 >>

Pridať nový príspevok