Pouzi uja Googla, ked sa chces nieco dozvediet...
www.bvsas.sk/sk/poruchy-odstavky/malinovo-porucha.html
Malinovské fórum
Titulok: Re:A zas Vložil: odpoviem Dátum: 03.03.2014
Titulok: Re:Re:A zas Vložil: aj ja odpoviem Dátum: 03.03.2014
čo tak informovať ľudí na stránke obce?????????? veď na to je!!! a nie v rozhlase, keď pol dediny volá na obecný úrad!
Titulok: Re:Re:Re:A zas Vložil: odpoviem Dátum: 03.03.2014
Ja si myslim, ze tam nemaju publikacny system a vsetko ide cez webadmina a to trva dlho. Mne osobne napr. chyba, aby vsetko to co je na uradnej tabuli bolo aj na stranke obce, ale toho sa asi nikto nedocka.
Titulok: Re:Re:Re:Re:A zas Vložil: xxx Dátum: 03.03.2014
toho sa dočkáme, keď budeme o tom hovoriť a trvať na tom, aby sa veci zverejňovali, internetová stránka je, alebo mala by byť, v prvom rade na informovanie ľudí o veciach, ktoré ovplyvňujú ich život v obci, stavebné konanie, poruchy, rozkopávky, výstraha pred rôznymi obchodníkmi, napr. z energetického centra atď...Keď otvoríš stránku, tak ťa "ovalia" fotografie, ale podstatné veci /ak vôbec/ sa krčia bokom. Komu to vyhovuje??! Treba zmeniť štruktúru stránky, tak ako je to v okolitých obciach, ale to asi až pri volbách...
Titulok: Re:Re:Re:Re:A zas Vložil: voda Dátum: 03.03.2014
Občas to sledujem a sú tam oznamy aj o odstávke tam bol dnes ráno o 8.30
Titulok: Re:Re:Re:Re:Re:A zas Vložil: vodovod Dátum: 04.03.2014
Je to tak! Ta stránka by mala slúžiť na informačné veci, oznamy a samozrejme treba aj zo života obce udalosti A také ale prvoradá vec sú oznamy A informácie pre verejnosť! Neni pravda že to dlho trvá, treba mať admina správcu stránky aby každý deň aktualizoval pridal upravil alebo odstránil. Tak by mala stránka vyzerať! Nie foto O margaretke pingpong futbal A kadejaké veci ktoré tam trčia už rok! Zastaralé nefunkčné a nevyhovuje to dnešnej dobe, takisto ako celé vedenie obce! Skorumpovaný ťuťmaci!
Titulok: Re:Re:Re:Re:Re:A zas Vložil: porucha Dátum: 04.03.2014
kedy tam bola odstavka???? 8:30?? mimochodom to nebola odstavka ale havaria!!!! praskol vodovod cize nikto to neplanoval a uz o 5:00 rano otm vedela starostka tak dost skoro si myslim ze informovali ludi ze 8:30. to asi niekto pred odchodom do prace nepotrebuje vodu na hygienu ci?? byť starostom neni len o prezentovaní sa a brať plat! ale aj riešenie mimoriadných udalostí a bezokladne!!
Titulok: Autobus Vložil: katka Dátum: 01.03.2014
Pardon myslela som zalesku cestu,nie ulicu,dakujem
Titulok: Autobus Vložil: katka Dátum: 01.03.2014
Ahojte chcela by som sa opytat ci viete poradit ci ide autobus z Ba zo stanice priamo ako je Zaleska ulica,dakujem za info
Titulok: Re:Autobus Vložil: x Dátum: 02.03.2014
na zalesku ulicu ide bus iba smerom od ivanky a tie nejdu z niv.
Titulok: poslanci Vložil: zvedavec Dátum: 23.02.2014
chcem sa opýtať či si myslíte že všetko čo sa tu píše na fóre čítajú aj poslacni obecného zastupitelstva a aj starostka ? lebo keď ano nevidím tu príspevky a ani reakcie na jednotlivé témy tak neviem :)
Titulok: Re:poslanci Vložil: krompac dedinsky Dátum: 23.02.2014
Poviem ti moj nazor, oficialne sa nevyjadruju spat a necitaju ALE urcite si daju namahu precitat kazdy vecer ci je nieco nove obzvlast ked sa moze pisat aj nich :)
Titulok: Re:Re:poslanci Vložil: zvedavý Dátum: 23.02.2014
Tak isto aj mňa to zaujíma A mali by sa možno aj vyjadriť bolo by to dobré veď nie každý má čas všetko na úrade riešiť alebo zistiť tu by to bolo dobré aspoň nejako sa pripojiť.
Titulok: POSILKA STREET Vložil: abrakadabra Dátum: 08.02.2014
Plánuje sa ten street gym tie preliezky na cvičenie čo boli alebo ako to teda bude?
Dať 40€ v ELFO za to čo tam je...nepraktické
Titulok: Re:POSILKA STREET Vložil: cvičenie Dátum: 09.02.2014
Bolo by dobré keby sa viacerí vedeli dohodnúť A určite by sa dalo zrealizovať niečo elfo je ok ale predražené na môj vkus. Treba sa dohodnúť A isto že by sme si vedeli nejakú posilku zriadiť
Titulok: Re:POSILKA STREET Vložil: . Dátum: 11.02.2014
Elfo to uz davno zmenilo, vstupne je 4 eura bez akychkolvek podmienok, co je dobra cena.
Titulok: Re:POSILKA STREET Vložil: geralt Dátum: 28.03.2014
Pokial sa do toho neoprieme nejako, tak nic nebude. Ale neviem si ani predstavit co vsetko by to chcelo vybavit aby sa take nieco podarilo spravit = treba navrh + priestor + samotne nacinie. Ale ak by sme sa viaceri dohodli, ze to zacneme riesit, tak mozno casom.
A co sa elfo tyka - aj keby to bolo zadarmo, tak vnutri radsej nie :)
Titulok: lad na uliciach Vložil: Eviku Dátum: 02.02.2014
včera som musela vyjsť v tejto poladovici von a išla po niektorých uliciach našej obce..., škoda že som nevytiahla korčule... obec vôbec nezabezpečila posypanie, prípadne posypanie iným vhodným materiálom ulíc,napr. Fialkovej, Mostovej či Drieňovej... dúfam, že sa nikomu nič nestane
Titulok: Re:lad na uliciach Vložil: . Dátum: 02.02.2014
co sa stazujes, ved nikde nebolo posypane . ja som tiež spadol nebololelo to, na vsetko sa tu musite stazovat, enjoy this winter
Titulok: Re:lad na uliciach Vložil: Malinovo Dátum: 04.02.2014
Hlavne, že obec má financie na ohňostroj ako prasa na deň obce, na celebrity, ktoré nás majú zabávať, ale posypať cesty, na to asi neostalo. Jediná zjazdná cesta bol hlavný ťah z BA do Tomášova. Ostatní nech sa pozabíjajú. Asi je veľa obyvateľstva, treba preriediť!!!
Titulok: Re:Re:lad na uliciach Vložil: . Dátum: 04.02.2014
Ale ved to uz davno kazdy vie ze tie špasi s ohnostrojom a celebritami vzdy su platene so sukromnych sponzorsky darov. Tak isto ako kazdy rok den obce a dalsie.
Titulok: Re:Re:Re:lad na uliciach Vložil: ... Dátum: 04.02.2014
keď sa už chceš vyjadriť, čo tak reagovať na ten ľad v uliciach?
Titulok: Spolužitie Vložil: Malinovo Dátum: 30.01.2014
Naozaj je to len o ľuďoch. My ako susedia sa stretávame, varíme na ulici vínko, bavíme sa. Viacerí sme prisťahovalci a vieme medzi sebou komunikovať. Tiež super vychádzame s domácimi. Je to o vzájomnej tolerancii. Budeme tu bývať asi do konca života, načo sa vadiť. Nemá to zmysel.
Titulok: Re:Spolužitie Vložil: tiež Malinovo Dátum: 30.01.2014
na ktorej ulici? my tiež prídeme, lebo na tejto je to o ničom.
Titulok: Re:Re:Spolužitie Vložil: :) Dátum: 30.01.2014
ha ha ha to bolo tiez prve co ma napadlo
Titulok: ist ci neist? Vložil: Lulu Dátum: 28.01.2014
waw, rozhodla som sa vratit na SK a preto si hladam miestecko kam prist byvat Malinovo poznam, kedze mi tam byva cast rodiny, len som ted ostala sokovana z neprajnictva ake citit tu na tomto forume, preco? to susedia sa takto spravaju? to sa takto ludia neznesu a nenavidia? preco je citit taka vyslovena zlost? a navyse mame tiez psa,hmm, no nikdy som neriesila take ''problemy'' ako su uvedene tu hore, waw ludia nebudte tak protivny, je to uzasne mat super susedou, spolahnut sa na nich, ked nie ste doma a robia kontrolu, je uzasne si obcas spravit spolu grilovacku, je uzasne si nieco poziciat, ak Ti chyba, je super len tak pokecat... to tam neexistuje?
Titulok: Re:ist ci neist? Vložil: Mirka Dátum: 28.01.2014
Podľa diskusie nemôžeš súdiť, diskusia je anonymná a preto tak aj vyzerá, navyše je to súkromné fórum. Malinovo je fakt v pohode :)