každoročné opakovanie, ten humusový smrad, odídeš do roboty otvoríš okná, vetráky prídeš domov a hnus nemôžeš vyvetrať, celý dom v smrade. Vďaka Dánskym poľnohospodárom.
Malinovské fórum
Titulok: Re:Smrad Vložil: dadina Dátum: 16.03.2014
Titulok: Re:Re:Smrad Vložil: smrad Dátum: 18.03.2014
Čo sa sťažujete, bývate na dedine, poľnohospodárske úpravy pôdy (aj hnojenie) je nevyhnutné, a môžete byť radi že nepoužívajú umelé hnojivá,neskôr ich nemusíte jesť v potravinách. Organické hnojenie je lepšie, bohužiaľ smrdí ale treba to vydržať. Myslite nato, keby sa to celé nedialo nebol by produkt na základné potraviny. Hlavne všade plačiete že na Slovensku je poľnohospodárstvo zdevastovane, tam kde to ako tak funguje tak to zas vám vadí. Sami neviete čo chcete. Pokračujte začnite písať petície aby sa to zrušilo, nech predaju pôdu na pozemky, veď budeme všetko dovážať za drahšie, menej kvalitné. Potom nebude smrad.
Titulok: Re:Re:Re:Smrad Vložil: lola Dátum: 18.03.2014
Tak veru, dedina je dedina :))) a buďme radi, že ešte niekto chce pracovať v poľnohospodárstve.
Titulok: Re:Re:Re:Smrad Vložil: hehe Dátum: 21.03.2014
ja som byval vo Vrakuni a bol tam permanentny smrad zo slovnaftu - cista rakovina, takze par krat prirodny smrad mi vobec nevadi.
Titulok: Hladam milenku Vložil: Milan Dátum: 10.03.2014
Som z blizkej obce. Hladam si sympaticku veselu nekonfliktnu milenku, vek do 30 rokov. Viem poskytnut aj nejake financie, ak by bolo treba. Najde sa tu nejaka nepuritanka? ;)
Titulok: Re:Hladam milenku Vložil: odpoveď Dátum: 10.03.2014
už iba takýto príspevok tu chýbal! nemá to chybu...
Titulok: Re:Re:Hladam milenku Vložil: Milenka Dátum: 23.03.2014
SUPER, toto je svetový nápad :) :) :)
Titulok: Re:Hladam milenku Vložil: puritánka Dátum: 11.03.2014
truhlík............!ach jaj,,,,,,,,,,,
Titulok: Re:Hladam milenku Vložil: Magda Dátum: 12.03.2014
Milan daj nejaky kontakt na seba...
Titulok: Re:Re:Hladam milenku Vložil: Milan Dátum: 12.03.2014
Magda mozes mi napisat na milan13579@yahoo.com
Titulok: Re:Re:Re:Hladam milenku Vložil: Feri Dátum: 19.03.2014
Milan, tak co? stala Magda za hriech? :)
Titulok: politika obce Vložil: pravda Dátum: 04.03.2014
Mne osobne to celé pripadá ako divadlo. Miestny (šašovia) poslanci sa hrajú na veľmi dôležitých vážnych politikov. Hehe. Sú starý, stará škola, nedokážu ísť s dobou. Celé zlé. Chcú sa držať pri koryte kým sa dá. Treba novú krv ako sa hovorí, treba tam mladých, jasné že aj starších skúsenosti sú skúsenosti ale nie v takom počte! Hlavne tam treba nové tváre A nie bravčové hlavy staré. Inak to tu dobré nebude.
Titulok: Re:politika obce Vložil: politika Dátum: 04.03.2014
Tak sa predved, kritizovat anonymne vie kazdy, daj nejaky navrh, ako by sme mohli sprijemnit TVOJ zivot v nasej dedinke...
Titulok: Re:Re:politika obce Vložil: A ako Dátum: 04.03.2014
Keď odpovies že ako keď nedáte priestor A tlačiť sa tam nebudem. Máte svoj okruh ľudí čo volia iba preto lebo známy,sused, a tak, nehodnotia prácu poslancov. A ani nemôžu lebo ste nič nespravili pre ľudí. Ani stránku neviete spravovať.... Tak daj ako sa mám predviesť čo? Všade máte svojich vyvolencov, každý spolok či organizácia, tak je to pravda všade si nasadite svojich aby ste mali istotu hlasov od členov. To je tá vaša špinavá hra.
Titulok: Re:Re:Re:politika obce Vložil: dedo Dátum: 06.03.2014
O čom to tu smolíš?Toto nie je oficiálna stránka obce,sťažuj sa tam.Toto je súkromná stránka.
Titulok: Re:Re:Re:Re:politika obce Vložil: sťažnosť Dátum: 06.03.2014
To neni sťažovanie ale vyjadrenie názoru a podľa mňa má pravdu. Nik nehlasuje pre výsledky ale pre známosti. Takto si starousadlici držia miesto pri koryte. A keď to niekto povie nahlas hneď je opísaný, neznesiete pravdu
Titulok: Re:Re:Re:Re:Re:politika obce Vložil: malinovcan Dátum: 09.03.2014
si tu mesiac a budes nam rozpravat co mame robit vies o tejto dedinke nasej hov.o tak cus
Titulok: Re:Re:Re:Re:Re:Re:politika obce Vložil: toto Dátum: 09.03.2014
Presne tak teraz tvoj komentár vystihuje všetko. Akonáhle sa niekto ozve a pripomína vaše zaužívané voľby hneď odpisete.
Titulok: Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:politika obce Vložil: mm Dátum: 09.03.2014
aj vdaka akoze sasom ste dneska tu.
co ste neostali tam kde ste boli na lazoch alebo kralikarnach na 10 poschodi
Titulok: Re:Re:Re:Re:Re:politika obce Vložil: dedo Dátum: 09.03.2014
Nemá pravdu,v červenom kríži,alebo medzi hasičmi by vás radi uvítali.Viem,že robili nábor nových členov,každé ruky ,ktoré chcú pomôcť sa vždy zídu.Tak čo neprídete a nepomôžete.Ja nekastujem ľudí na staro a novousadlíkov.Delím ich na schopných a lenivcov.
Titulok: Re:Re:Re:Re:Re:Re:politika obce Vložil: členom Dátum: 10.03.2014
Neviem či po správach čo som počul by som sa chcel pridať napr K hasičom, hanba na sto rokov ten posledný máj. A keď dobre viem politika sa mieša aj tam keď sa tam ide prezentovať pán poslanec ako hasič a o hasicine vie veľké..... Vraj moc za toho schopného sa zaradiť nedá. A podotýkam že toto info mám priamo od ich člena. Tak moc dobré vzťahy tam asi nie sú keď jeden na druhého ohovára. Zjavné je že ide o volebné hlasy keď doteraz o hasičov sa nezaujímal.
Titulok: Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:politika obce Vložil: dedo Dátum: 11.03.2014
Rozprávanie,resp. písanie Ti teda ide.Spravil si už nezištne pre túto obec vôbec niečo?Keď máš také ambície a všetko vieš lepšie tak sa predveď.Bude sa aj tento rok stavať máj môžeš ukázať ako ho treba správne postaviť.Len si ho najprv vyrež,očisti a dones do dediny.Alebo si založ vlastnú organizáciu a ukáž nám to všetkým ako sa to má robiť!
Titulok: Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:politika obce Vložil: ??? Dátum: 11.03.2014
Keby som bol taký, tak V prvom rade by som rád vedel či vôbec majú povolenie na výrub. A tvoje nezištne robené veci tak trochu si asi mimo lebo všetko čo tam predaju V bufete (bez reg.pokladne) a neni to zdanene vôbec majú čisty zisk. Ocom tocis dedo potom? Takisto aj predaj rýb bez pokladne a daň odvádzať bude zo zisku kto? Ty nezištne založený tak teraz sa predved, na starousadlikov tu ani zákon neplatí asi
Titulok: Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:politika obce Vložil: Magda Dátum: 12.03.2014
Nevytahujte tu tie ryby, aj ked bez pokladne, ale bola by som nerada, aby sa zrusili, lebo su velmi chutne. Bola by velka skoda, ak by ich zrusili.
Titulok: Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:politika obce Vložil: ryby Dátum: 12.03.2014
Jasné že netreba zrušiť ryby, sú vynikajúce. Len pripomenul som dedovi to jeho spomínané nezištné robenie niečoho pre obec. Ľahko sa robia zisky bez DPH a reg pokladne. Samozrejme nechcem aby sa to zrušilo, je to dobré, poukázal som len na zaplatenie politiky do organizácie.
Titulok: Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:politika obce Vložil: dph Dátum: 18.03.2014
ryby kolko máš rokov? Vieš čo je to vôbec dvojité zdanenie? Stačí si dať dokopy dve a dve :)) Organizácie nie sú žiadne sro-čky, žiadny živnostníci. Citácia "Ak daňovník nevykonáva činnosť na základe živnostenského oprávnenia ale ako príležitostný, náhodný príjem, nie je povinný pri predaji výrobkov používať registračnú pokladnicu."
Pekný deň
Titulok: Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:politika obce Vložil: ryba Dátum: 19.03.2014
DPH podľa teba čo je príležitostný náhodný príjem? Raz do roka na verejnej akcií ako jarmok a pod. Pečené ryby sú každý víkend, čiže sa nejedná o príležitostný príjem. A máš asi zmätok lebo predajca je povinný už aj na jarmoku dať pokladničný blok. Keď sa mýlim prepáčte. Druhá strana pečených rýb, ktorý z nich má zdravotné preukazy keď narabaju s jedlom???? Do všetkých vecí sa dá obuť
Titulok: Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:politika obce Vložil: Duk Dátum: 27.03.2014
Ty si asi volil Fica ze? Jasne daj mu celu svoju vyplatu. Asi Ti robi zle pri papani rybycky pocit ze si neprispel do statnej pokladnice z ktorej si potom potichucku kradnu spriaznene duse a smeju sa Ti v telke do ksychtu.
Titulok: A zas Vložil: voda Dátum: 03.03.2014
Prečo nejde od skorého rána voda V obci?????