Si tam približne za 40 minút.
Malinovské fórum
Titulok: Re:autobus Vložil: oli Dátum: 09.12.2014
autobus, ktorý odchádza zo zastávky Kaštiel o 6.00 je do 6.35 (+- 2min) na Nivách. Cestujem s ním každé ráno :) ostatné neviem, ale aj s týmto niekedy stojíme 1-2 min v Moste, kým prejdeme križovatku.
Titulok: most smer zálesie Vložil: oli Dátum: 06.12.2014
Dnes sme chceli ísť do Ivanky, a zrazu v Malinove v zákrute tabuľa, že cesta uzavretá cez Zálesie. Skúšala som hľadať nejaké info, ale nič som nenašla - neviete niekto, či je to len cez víkend alebo na dlhšiu dobu?
Titulok: Re:most smer zálesie Vložil: malinovcan Dátum: 06.12.2014
otvor stranku Malinovo.sk tam je pisane 6.12 a 7.12
Titulok: Re:Re:most smer zálesie Vložil: oli Dátum: 06.12.2014
ďakujem, prehliadla som :( a dúfam, že to naozaj bude len sobota, nedela. Neviem si predstaviť, čo tam robia, ale počasie im asi nepraje.
Titulok: Re:Re:Re:most smer zálesie Vložil: most Dátum: 07.12.2014
Tak robia sa záťažové skúšky, keď všetko bude ok tak spojazdnia, keď bude obmedzenie napr na nákladnú dopravu tak ten most už dlhú životnosť nemá ale.....
Titulok: vianocny stromcek Vložil: pipka Dátum: 06.12.2014
Tak tento rok mame najskaredsi stromcek siroko v okoli ako nehnevajte sa taka to dedina anemame nanormalne osvetlenie jedneho stromu. Tak spravim 1-2 farebny nie toto. Jak keby sa na to niekdo vygrcal. Neverim ze neni okolo 200e na jedno osvetlenie alebo kde su sponzori???
Titulok: Re:vianocny stromcek Vložil: sponzor Dátum: 07.12.2014
nemas ani trochu sebaúcty? co tak keby si prispela k zveladeniu stromčeku...ak sa ti nepáči skus zorganizovať zbierku na nove osvetlenie....Nechápem co je to s niektorými jedincami... musis mat veľmi chudobný život
Titulok: ZS Vložil: zaujemca Dátum: 03.12.2014
Ahojte
premyslame kam umiestnit nase dieta do ZS.
Neviete mi niekto povedat ako je na tom nasa (malinovska) skola ?
Myslim kvalita vyuky, personal, vztahy ...
Dakujem za akukolvek reakciu
Titulok: Re:ZS Vložil: Jozo Dátum: 05.12.2014
V prvych triedach je dolezity hlavne ucitel, nie az tak skola. V malinovskej skole su aj perfektne, ale aj slabsie ucitelky (ako aj vsade). Takze cele je to podla mna o stasti. Skor by som zvazoval tu dopravu rano do skoly v BA. Ak je aspon jeden z rodicov cez den v Malinove, tak urcite nasa ZS.
Titulok: Jazdenie starostky Vložil: zienka domaca Dátum: 19.11.2014
:) prave som citala na oficiálnej stranke obce v sekcii Z vasej posty, ze vodici zle jazdia a parkuju pri potravinách v strede obce a na 3 vodach. P. starostka odporuca volat policiu :) Ja som si vzdy myslela, ze tu platia starousadlicke zvyky a nie zakony a co sa robi v obci sa nebonzuje. Takze odteraz fotim p. starostku, ako si to od potravin skracuje jednosmerkou k uradu, co som pri kocikovani tam mnohokrát videla. Mimochodom za jazdu v protismere je vodicak. Toto naozaj chce? A co tak sa zamysliet aj nad tym, ze sluzobnym autom si jazdi na obedy do Slnecnice? Kto plati benzin? Tomuto sa povie ciste pokrytectvo a gratulujem vsetkym tym, co ju volili. A teraz nechapem, tak platia tu zakony podla oficiálneho stanoviska starostky alebo tu platia starousadlicke pravidla a porusuje sa vsetko podla lubovole alebo porusuju starousadlíci a dodrzuju pristahovalci? Prosim o vysvetlenie, lebo mam v tom velky misung!
Titulok: Re:Jazdenie starostky Vložil: fero Dátum: 19.11.2014
Si normalna? No tak si skrati cestu z obchodu. Ja nechapem, ze niektorym ludom vsetko vadi a na vsetko nadavaju... Bol by Tvoj zivot stastnejsi keby chodila dookola? A s tym autom a benzinom - ani len netusis ako to je a uz robis zlu krv... Keby sa kazdy staral primarne o seba, tak by vsetko bolo lepsie... a tie narazky na staro/novo usadlikov.... Ty musis byt pekne vytreta...
Titulok: Re:Re:Jazdenie starostky Vložil: malinovcan Dátum: 19.11.2014
Feri mas pravdu.zenska na materskej ktora nema co robit a hlada miesto kde si
rypne len dobre vie ze je to anonymne.ked ste taka sikovna napiste meno a adresu mamicka
Titulok: Re:Re:Jazdenie starostky Vložil: volic Dátum: 19.11.2014
Staral o seba? Aby sme dali šancu a miesto korupcii,,, fakt nápad.. Je platená z našich daní čiže automaticky podlieha a musí zniesť nátlak verejnosti, nikto ju nenutil robiť tu prácu, verejnosť má právo kontrolovať a musí to akceptovať, keď pochybujes nájdi si nález ústavného súdu 44 z roku 2013. A áno treba to natáčať keď sa porušuje zákon, dopravné priestupky, vsetko a hneď poskytnúť pz, zverejniť všade kde sa dá. Nezabúdajte má byť osoba pre občanov a nie naopak,....
Titulok: Re:Re:Re:Jazdenie starostky Vložil: Nevolic Dátum: 19.11.2014
Nechapem v com tam vidis naznaky korupcie. Daj link na ten nalez, aj ked neviem co tym chces povedat. Ale vidim ze by si rad udaval a bonzoval za hluposti, smutne
Titulok: Re:Re:Re:Re:Jazdenie starostky Vložil: volic Dátum: 21.11.2014
Pozor, netvrdím že tu je korupcia, ale tvoj názor že staraj sa o seba a podstate nechať bez verejnej kontroly vedenie obce nech si robí čo chce je priestor kde si môžu všetko....... Máš riziko
Titulok: Re:Re:Jazdenie starostky Vložil: zienka domaca Dátum: 20.11.2014
fero, ty si ma vôbec nepochopil. Ved mne sa paci praveze to, ze sa tu nedodrziavaju zakony, lebo by sme ani neskolaudovali a paci sa mi, ze si tu mozem odstavit auto hocikde a nie ako v Blave, kde mi ho hned odtiahnu. Ja som chcela poukazat na to, ze vsak aj starostka porusuje dopravne predpisy a ovela zavaznejsim spôsobom ako je parkovanie, tak naco trepe, ze treba volat policiu. Ja som sa narodila a dlho zila v malej dedinke, kde sa nic neriesilo a to iste ocakavam aj tu a to aj od starostky. Praveze sa to tu rozrasta, tak sa robi dolezitou. Naco vôbec reaguje na tieto staznosti, ked nemusi, lebo nech si ludia sami pridu na to, ze sa maju obratit na policiu, naco im to radi?
Titulok: Re:Re:Re:Jazdenie starostky Vložil: Fero Dátum: 20.11.2014
Tak potom neviem, ja som na oficialnej stranke obce nenasiel ziadne vyjadrenie ze treba volat policiu, iba ze sa ta situacia a uprava riesi s policiou. To je nieco uplne ine ako pises a mi to pride ako celkom pozitivne...
Titulok: Re:Re:Re:Re:Jazdenie starostky Vložil: zienka domaca Dátum: 21.11.2014
fero citaj lepsie - "Ak majiteľ nereaguje na upozornenie a opakovane blokuje chodník, oznámte jeho evidenčné číslo auta dopravnej polícii."
Chapes, ze ak toto napise, tak to rovno moze napisat - Ak ma uvidite vchadzat do jednosmerky z opacnej strany, tak ma oznamte policii. Ona by mala brat rovnaky meter na vsetkych a tym padom aj na seba a kedze tu neplatia zakony, nemala by takto pisat. Nemala na to vobec nijako reagovat. Naco to takto pise ludom? To aby sa tu clovek bal zaparkovat, ze ho niekto uda. To sa rovno mozeme nastahovat do BA. To sa tu fakt ideme takto strasit? Vsak aj ked zaparkujem na chodniku, ved tu nie je taka premavka, ze by to chodec nemohol obist hoci aj po ceste, ved z neho neubudne. Mna by toto ani len nenapadlo riesit, taku prkotinu!
Titulok: Re:Jazdenie starostky Vložil: eliska Dátum: 19.11.2014
Vysvetlenie si pytaj od pani starostky na oficialnej stranke, preco tu? Mala by si mat odvahu napiaat e-mail aj tam:-) :-) :-)
Titulok: Volby Vložil: . Dátum: 16.11.2014
Obcania Malinova. Odteraz sa neopovazte povedat ani jedno krive slovo na starostku, najma ti, ktori ste neboli volit. Mate to co si zasluzite...
Titulok: Re:Volby Vložil: evak Dátum: 16.11.2014
S týmto si dovolím súhlasiť, volili ľudia obce a tí takto rozhodli :-) som zvedavá, ako to bolo s ostatnými kandidátmi... Jediné čo treba zmeniť je viac sa pýtať a kontrolovať. Idem na to :-) a kto so mnou?
Titulok: Re:Re:Volby Vložil: XiX Dátum: 16.11.2014
Ked uz kontrolovat, tak v prvom nasu vladu.
Titulok: Re:Volby Vložil: zuza Dátum: 16.11.2014
Keby len starostka, ale aj do zastupiteĺstva obce sú zvolení len traja noví a ostatní šiesti sú stará zostava.
Titulok: Re:Volby Vložil: FK druzstevnik malinovo Dátum: 16.11.2014
malinovooooo, malinovooooo
Titulok: Re:Re:Volby Vložil: Malinovčanka :-) Dátum: 16.11.2014
Éberhaaaaaard!!!lepšie to ani nemohlo byť.supeeeer.tešíme sa...jupi jeeeeejeeeee :-D
Titulok: Re:Volby Vložil: . Dátum: 16.11.2014
Starostku podla vysledkov volila len 1/5 (cca. 20%) vsetkych opravnenych volicov, na jej mieste by som sa nad tym aspon zamyslel, ze takmer 80 % ludi ma iny nazor...