Malinovské fórum

Titulok: ... Vložil: bobo Dátum: 31.07.2014

... osobne mi výraz starousadlík - novousadlík vôbec nevadí, len sa mi zdá že niektorí diskutujúci to berú príliš vážne - na škodu veci ...
V Malinove žijem už piaty rok a páči sa mi tu. Spoznal som tu veľa dobrých, múdrych, šikovných a zaujímavých ľudí. A je normálne, že sa nájde aj zopár iných :-) ..... veď nemôžeme byť všetci dokonalí :-))

Titulok: Re:... Vložil: MM Dátum: 31.07.2014

Rozdeľovať ľudí podľa toho, kedy prišli do obce bývať je neskutočná blbosť. Ale niekomu to vyhovuje, aby mohol vyvolávať konflikty a osočovať.
Môžem len potvrdiť, že v Malinove žije veľa skvelých ľudí :-)

Titulok: Tri vody Vložil: bezmena Dátum: 31.07.2014

Ahojte, ako som sa už dozvedela z Vašich príspevkov tak som jasná kandidátka "novousadlíčka". Nepáči sa mi tento titul ale väčšinou sú mi isté vyjadrenia ukradnuté. Takže k veci. Viete mi niekto poradiť? Je nemenovaná firma, ktorá stavia domy na troch vodách seriózna? Môžem očakávať, že ten dom ktorý postavia nebude mať " technické chybičky"? ďakujem za odpoveď

Titulok: Re:Tri vody Vložil: xxx Dátum: 31.07.2014

treba ísť za ľudmi, ktorým už stoja domy a popýtať sa ich. myslím že ich je dosť takže si spraviš obraz. tiež by som sa ich opýtal, čo by dnes urobili inak - aspoň zistíš aj negatíva ich niektorých rozhodnutí pri plánovaní stavby.

Titulok: neupravené plochy v obci Vložil: certifikát Dátum: 20.07.2014

Aj po opakovanom upozornení, sú v obci ( napr. na Okružnej ul) v husto zastavanej lokalite vysokou burinou zarastené pozemky, ktoré sú zdrojom alergénov,prachu, zvýšeného výskytu hlodavcov a hmyzu, hrozí aj požiar. Je za nami polovica leta a od jari ( odkedy to zarástlo) sa s tým nič nedeje.Na obecnom portáli sa takáto správa dnes nedá poslať.

Titulok: Re:neupravené plochy v obci Vložil: MM Dátum: 21.07.2014

Aj ja som písala upozornenie na stranku obce, teda konkretne dotaz, ze co sa s tym da robit a tiez som sa dotazovala na Okruznu :-) Zial bez odpovede zo strany obce a zial bez akejkolvek zmeny...

Dalsia neupravena "plocha" ktora ma vytaca je zivy plot, neviem, ci to ma na starosti obec alebo majitelia bytovky, ale pri vychadzani zo Samosky nie je vdaka zivemu plotu vobec vidiet, ci z lavej strany ide auto...

Titulok: Re:Re:neupravené plochy v obci Vložil: živý plot Dátum: 21.07.2014

Ano ten zivy plot vadi aj mne naozaj to velmi brani vyhladu .

Titulok: Re:Re:Re:neupravené plochy v obci Vložil: :-) Dátum: 28.07.2014

už ho zostrihali :-)
Dakujeme zodpovednym...

Titulok: dub Vložil: dub Dátum: 19.07.2014

Lidičky neviete mi poradť kde najdem nejaký DUB v Malinive??

Titulok: Re:dub Vložil: dedo Dátum: 19.07.2014

Mysliš strom DUB -QUERKUS ako strom?Ak áno tak vo veľkom parku ich ešte zopár nájdeš.Rozpoznáš ho podľa krásnych lalokových listov a plody máš žalude.

Titulok: Stavanie plotu MS Vložil: plot Dátum: 16.07.2014

Zo zasadnutia poslancov ma zaujal plot k materskej skolke za 4500,- €. Tento si pojdem urcite pozriet, lebo za tu cenu sa da postavit vyse 300 metrov 1,5 metra vysokeho pletivoveho plotu, tak chcem vidiet, co vsetko ohradia.

Titulok: Re:Stavanie plotu MS Vložil: plot Dátum: 16.07.2014

Tak otázne je aký plot a z čoho bude. Každopádne je to zaujímavá cena určite pre zhotoviteľa.

Titulok: Re:Re:Stavanie plotu MS Vložil: ferko Dátum: 16.07.2014

zhotoviteľ je predsa dávno známy...

Titulok: Re:Re:Re:Stavanie plotu MS Vložil: zhotovitel Dátum: 16.07.2014

stavim sa ze zhotovitel bude ten zo zaciatku dediny smerom od Mostu.

Titulok: Re:Stavanie plotu MS Vložil: dedo Dátum: 18.07.2014

Tak to by ste si mali pozrieť,koľko stáli autobusové zástavky.Tá najväčšia bola trikrát predražená .

Titulok: Re:Stavanie plotu MS Vložil: plot2 Dátum: 21.07.2014

plot este len planuju postavit?

Titulok: kaštieľu LEAF Vložil: kaštieľu LEAF Dátum: 14.07.2014

Vie niekto o co sa jedna? na stanke malinova sa pise ze obec prenajala kastiel spolocnosti LEAF, co to je za spolocnost?

Titulok: Re:kaštieľu LEAF Vložil: LEAF Dátum: 15.07.2014

tazko povedat - z tej zapisnice vobec nie je jasne, ci sa jedna o ziadost o prenajom alebo co - iba ze sa stanovisko zvazuje

na orsr.sk a registeruz.sk je iba jedna srocka LEAF :
imanie 7000 EUR
Mikuláš Čurik
Špieszova 3/3362
Bratislava 841 04

co sa tyka uctovnych zavierok, tak
rok 2013 - strata 2563 EUR
rok 2012 - zisk 7926 EUR
rok 2011 - zisk 25416 EUR

takze bude ide dole vodou alebo ma dobreho uctovnika :)

Titulok: Re:Re:kaštieľu LEAF Vložil: šikula Dátum: 15.07.2014

Pekne šikula si

Titulok: Re:Re:Re:kaštieľu LEAF Vložil: prenájom Dátum: 16.07.2014

Len stále nevieme na akú dobu, na aký účel sa prenajal, za akú cenu? Toto sú všetko zmluvy ktoré majú byť verejnosti prístupné. Ďalší prešľap od vedenia obce.

Titulok: Re:Re:Re:Re:kaštieľu LEAF Vložil: m Dátum: 21.07.2014

pokial si dobre pamatam, tak obci patri len tretina parku, zvysok patri BSK, taktiez aj kastiel patri BSK... alebo je to inak?

Titulok: volby Vložil: ferko Dátum: 05.07.2014

neviete kto bude kandidovať na starostu/ku/

Titulok: Re:volby Vložil: jozko Dátum: 07.07.2014

myslim, ze minimalne Jozo Ducz a Laco Berner.
Mozno aj p. starostka a Jenci

Titulok: Re:volby Vložil: novousadlik Dátum: 07.07.2014

Aj my novousadlici mame jednu kandidatku. Zatial len tolko, ze je pravnicka a predstavi sa v pravy cas. Nasim prvoradym cielom je nastolit v obci uplnu zakonnost.

Titulok: Re:Re:volby Vložil: ... Dátum: 07.07.2014

lebo to tu vyzerá ako na divokom západe že? Radšej založ nejakú šerifskú skupinu a netrep hlúposti

Titulok: Re:Re:volby Vložil: Eči Dátum: 08.07.2014

TO Je tá Brenkusová z vinárne?

Titulok: Re:Re:Re:volby Vložil: dzedo Dátum: 08.07.2014

no to by uz len bola starostka :) miesto na obecny urad by sme chodili do vinoteky :) ale iba do 10:00 lebo potom by pani starostka uz nevladala ani len podpisat sa :D

Titulok: Re:Re:volby Vložil: bacik z chocholova Dátum: 08.07.2014

no byt dnes pravnikom je skor diskvalifikacia na slusnost :)
ale asi existuju aj biele vrany ...

Titulok: Re:Re:volby Vložil: tiež "novousadlík" Dátum: 08.07.2014

radi ju podporíme

Titulok: Re:Re:Re:volby Vložil: ferko Dátum: 08.07.2014

aj my, len nevieme kto to je?

<< 8 | 9 | 10 | 11 | 12 >>

Pridať nový príspevok