Malinovské fórum

Titulok: Re:Re:obchod Vložil: Kámo Dátum: 21.03.2012

Tak asi si zle počul, lebo starostka a aj obecné zastupiteľstvo by uvítali supermarket :)

Titulok: Re:obchod Vložil: buggy Dátum: 17.02.2012

co som pocul, tak developer Malinovo-Studene chce na jednom svojom pozemku medzi Most pri Bratislave a Malinovom postavit nieco ako Lidl.

Titulok: Re:Re:obchod Vložil: Tom Dátum: 17.02.2012

fajne

Titulok: mno Vložil: Samo Dátum: 10.02.2012

tak ten zákon bolo načase prijať , ďalej očom je tato stránka lepšia tak podla mna je aktualna vždy možeme sa pýtat a hned aj odpovedat jeden druhemu tak asi otom . lebo oficialnu stranku ked si vsimnes aktualizuju raz za cas co je na kkkttttt

Titulok: Re:mno Vložil: no Dátum: 11.02.2012

Konečne môžu behať mačky po poli, ak ch poľovník zastreli môžeme to považovať za týranie zvierat a na to je sadzba 3-5 rokov.

Titulok: Re:Re:mno Vložil: Samo Dátum: 13.02.2012

že mačky ved to su potvory :)

Titulok: rozdiel? Vložil: Mery Dátum: 09.02.2012

V čom je táto stránka lepšia ako oficiálna stránka Malinova? Okrem tohoto fóra nájdem všetky informácie aj na stránke obce.
nechcem, aby ste to brali ako provokáciu, len sa pýtam...

Titulok: Re:rozdiel? Vložil: Tom Dátum: 11.02.2012

Nikto netvrdí že táto stránka je lepšia ani si to nedovolím ja tvrdiť, ale pred časom to bola iba jedna jediná ktorá poskytovala priestor na vyjadrenie a prispievala novinkami a fotkami z diania obce a myslím si že v tomto duchu to bude pokračovať :) diky

Titulok: Re:Re:rozdiel? Vložil: Mery Dátum: 13.02.2012

Rada prispejem vlastným názorom ;-) Nebývam v Malinove dlho, preto som nevedela, že predtým takáto stránka fungovala... Mne osobne sa stránka páči a páči sa mi, keď obyvatelia obce majú priestor vyjadriť sa. Na oficiálnej stránke nezverejňujú nepodpísané dotazy, realita je však taká, že podpíše sa málokto alebo sa radšej nevyjadrí. PS: Neviem, kto je správcom stránky, ale mohol by prosím na hlavnej stránke zmeniť názov obrázka POLIFUNKČNÁ na POLYFUNKČNÁ? Hrozne to bije do očí ;-)

Titulok: Re:Re:Re:rozdiel? Vložil: ... Dátum: 14.02.2012

máš pravdu na oficiálnej stránke nezverejňujú nepodpísané ale niekedy ani podpísané dotazy, taktiež tam nemôžem reagovať na dotaz iného ako tu. a musíme si priznať že oficiálnu stránku zanedbávajú lebo je aktualizovaná raz za štvrť roka - mne to tak pripadá, vôbec neriešia čo sa tam píše iba na niektoré odpovedajú a ostatné sa zmaže čiže o čom ?

Titulok: .. Vložil: Ondro Dátum: 08.02.2012

Tak horsa do debaty, čo poviete na nový zákon o psoch na poli?

Titulok: no už .... Vložil: Samo Dátum: 08.02.2012

som veľmi rád že to funguje znova

Titulok: Som rád Vložil: Vladimír Dátum: 07.02.2012

Že to funguje :)

Titulok: konečne funguje Vložil: jožo Dátum: 06.02.2012

Konečne to zas funguje :)

<< 37 | 38 | 39 | 40 | 41

Pridať nový príspevok