tak budú musiet nieco take tam spravit lebo sa pisala aj peticia a sice neviem ako to je teraz ci to preslo alebo nie ale ja dufam ze to prejde a nebude sa vypustat voda
Malinovské fórum
Titulok: Re:. Vložil: čo ti poviem Dátum: 14.05.2012
to je krutá pravda, hlavne že máme platených hráčov a na také niečo obec vyčlenuje peniaze čo nemá žiadne výsledky. tie peniaze by mohli použiť na niečo iné
Titulok: Re:Re:. Vložil: pre Dátum: 15.05.2012
Presne, škoda že to upadá, ale vina bude niekde vo vodení a v ich arogancii.
Titulok: Re:Re:Re:. Vložil: mno asi mas pravdu Dátum: 16.05.2012
bude to vtom su arogantný a to vedenie neviem akože mohli by sa trocha zamysliet ved to neni možné aby som daval peniaze dotoho co viditelne upadá. mali by dobre všetkých hráčov zje.ať a nech si vstupia do svedomia že prečo hrajú
Titulok: Re:Re:Re:Re:. Vložil: 2 Dátum: 16.05.2012
Malinovský futbal = malinovský hráči tak by to malo byť.
Titulok: Re:Re:Re:Re:Re:. Vložil: neviem mno ... Dátum: 24.05.2012
ako určite máš pravdu ale kým tam bude celá rodina Pellerovcov tak neviem ved oni si tam robia rodinkarsku firmu ztoho a to by este ani nevadilo ale ved ked uz je predseda tak nech tam spravý poriadky sakra tot už neni futbal ale limpopo
Titulok: Ultimate Frisbee Vložil: Miso Dátum: 22.04.2012
Mal by niekto záujem zahrať si niekedy Ultimate Frisbee? Trebalo by na to minimalne 8, idealne 10 ľudí(oficiálne hrá 14). My by sme sa vedeli zohnať cca štyria-šiesti, takže kebyže niekto chce, a vie zohnať ďaľších ľudí, bolo by to fajn. Úplne ideálne by bolo, keby sme sa vedeli stretávať aj pravidelnejšie, zatiaľ len tak bez nejakých presných pravidiel si zahrať. Myslím si, že frisbee by mohla byť celkom príjemná alternatíva k malinovskému futbalu :)
kto by sa rád pridal, tak miso.sze@gmail.com a dohodneme sa ďalej
Titulok: Ryby Vložil: labuznik Dátum: 21.04.2012
Dobry den chcel by som sa opytat, neviete odkedy budu piect pecene ryby na ihrisku? Tesime sa na to cela rodina.
Titulok: Re:Ryby Vložil: F Dátum: 22.04.2012
pokiaľ si pamätám tak to začínalo niekedy pred letnými prázdninami
Titulok: Re:Ryby Vložil: labuznik Dátum: 10.05.2012
Tak ako boli ste uz? Su tradicne dobre?
Titulok: Nové detské jasličky v Ivanke pri Dunaji Vložil: Jaslicky Dátum: 20.04.2012
Prijimame deticky do novych detskych jasliciek v Ivanke pri Dunaji od maja 2012. Poskytujeme celodennu, poldennu alebo občasnú (hodinovú) odbornu starostlivost detom od 1 do 3 rokov. V zariadeni su deticky rozdelene podla vekovej kategorie do dvoch herni, ktore maju aj svoju vlastnu spalnu.
1 Trieda - je urcena pre 1 rocne deti
2 Trieda - je urcena pre 2 az 3 rocne deti, ktorym sa poskytuje edukacna vychova.
V areali detskych jasli sa nachadza zahrada s travnatou plochou. Otvaracia doba zariadenia je od pondelka do piatka 06:30 - 17:30 hod. Moznost uplatnit si prispevok 230 Eur mesacne.
Obhliadka mozna na tel. c. pripadne mailom.
Kontakt: Brezikova - 0908 542 232
E-mail: info@jasle-tomajerry. sk
www.jasle-tomajerry.sk
Titulok: .. Vložil: Malinovčan Dátum: 18.04.2012
Ahojte, koľký idú v sobotu čistiť Dunaj? Aby som vedel či sa oplatí zúčastniť . Pekný deň.
Titulok: pes Vložil: zachranar Dátum: 08.04.2012
dobry den prajem malinovo a okolie, dnes 8. aprila sa nasiel pes, ide zrejme o madarsku vyzlu dobrej postavy hnedej farby, ak ide o vasho psa zavolajte prosim na 0907539253.
Titulok: Re:.. Vložil: spachtosko Dátum: 24.03.2012
no ja som sa prave zobudil, ale rozmyslam ze by som este zbehol. len sa naranajkujem.
Titulok: Re:Re:.. Vložil: konáre Dátum: 26.03.2012
kto vie či tie konáre sa stihli aj spáliť ked dnes napustili vodu :)
Titulok: nemecky ovciak Vložil: stefan Dátum: 17.03.2012
zhanam steniatko- psa nemeckeno ovciaka.ponuknite.0903274856
Titulok: Re:nemecky ovciak Vložil: pes Dátum: 18.03.2012
ak by si chcel mám pre teba ponuku, je to pes výkonný ako vlčiak zožere jak mačka a je to čivava.:) vážna ponuka
Titulok: . Vložil: Ahojte Dátum: 07.03.2012
Ahojte tak ešte raz otváram tému ohľadom nejakého väčšieho obchodáku na blízku. Zas som započul na jednom zhromaždení ľudí že by niečo malo vyrásť na tom trojuholníku pola pred družstvo...
Titulok: Re: Obchod Vložil: Pedro Dátum: 08.03.2012
To by bolo len dobre keby sa tam nieco take postavilo.
Titulok: Hasiči Vložil: Jožko Dátum: 22.02.2012
Ahojte chcel som sa spýtať či niekto nevie čo sa deje na Malom Dunaji videl som roztiahnuté ponorné steny v Zalesí a dnes aj vo Vrakuni boli nejaký záchranári pri Dunaji
Titulok: Re:Hasiči Vložil: Mery Dátum: 22.02.2012
Tu je odpoveď:
https://bratislava.sme.sk/c/6267660/policia-vypatrala-odkial-unikla-ropa-do-dunaja.html
Myslím, že v nedeľu o tom hovorili aj v správach na Markíze.
Titulok: obchod Vložil: samo Dátum: 14.02.2012
Tak počul som toľko fám o nejakom večšom obchode ktorý by sa tu ma stavať (tesco, lidl) ale stale sa nič nedeje. Nevie niekto bližšie info?
Titulok: Re:obchod Vložil: Samo Dátum: 15.02.2012
mno podla mojich informácií ako som počul daná vec stroskotala pri vedení obce neviem presne o aky obchodny retazec malo ist ale vedenie obce odmietlo a v ziadnom pripade nepriklanalo sa ktomu nakolko by to bolo zbytocne ...... tak potom riesili inde a v bernolakove sa podarilo mno tolko otom celom mame vynikajucich poslancov v obecnom zastupitelstve a vynikajucu starostku co dodat 4ever