povedz mi aspoň jednu vec čo spravila ? okrem toho chodníka za 15 mil. sk. ktorý sa všade rozpadáva na krajoch , všade je sadnutá dlažba, hlavne že v telke tvrdila cenu a iné veci že preto lebo za 15 min. je tam firma čo to spravila ale asi ani to nebola pravda.
potom malý park v strede dediny už opravuje asi 10 rokov a zatial ani kameňom tam nepohol nik. to je hanba že centrum obce je tak zanedbávaný. a tá Tomašovská to je tiež pravda že žiadna oprava alebo aspon snaha o zkrášlenie. čiže potom neviem čo spravila , čakám aspon na jednu normalnu vec čo ona spravila.
Malinovské fórum
Titulok: Re:Re:Re:Re:"naša" pani starostka Vložil: hmmmm Dátum: 12.06.2012
Titulok: Re:Re:Re:Re:Re:"naša" pani starostka Vložil: jano Dátum: 12.06.2012
K tým chodníkom máš pravdu, za prácu dostala firma riadne zaplatené a nie málo a dokonca to robila tuzemská firma, čiže ešte väčšia hanba jej za jej cigánsku sfušovanú robotu. Zas vidíme dôkaz "kamarátskych vzťahov" medzi obcou a firmou kde domáca firma (nevadí mi že je domáca) aj keď má reklamácie na každom 10m chodníka nemá záujem to opraviť, alebo lepšie povedané nikto sa neunúval nič riešiť. Na tých malých kockách iba šetrili cementom preto to nedrží. Ja teda neviem ved v dnešnej dobe ak nespravíš riadne svoju robotu pošlú ta kade ľahšie a ani ti nezaplatia, a u nás v dedine sa to nosí presne naopak.
Titulok: Re:Re:Re:Re:Re:Re:"naša" pani starostka Vložil: Mary Dátum: 13.06.2012
No neviem, ja bývam v Malinove vyše roka, ale poznám obec už niekoľko rokov, všimla som si, že v obci sú nové autobusové zastávky, ale tie má z projektov už takmer každá obec a nie sú všade, lebo sú miesta, ktoré obec nemá vysporiadané a nemôže robiť ďalšie. Že máme zrekonštruovanú škôlku (za 331 939 €), že na stĺpoch sú kvety, ale ako píšete, nie vo všetkých častiach dediny, že je spravený chodník, ktorý má veľa rozpadajúcich sa častí, že pri štadióne je ihrisko pre deti, že v niektorých častiach obce je nové osvetlenie(za 131 711 €), že máme v obci náučný chodník (za 597 490 €), že obec zaplatila za projekt centrálnej zóny Malinova 729,60€ už pred pár rokmi a stále sa nič nedeje, že máme zateplenú ZŠ (za 82 985 €), že by malo byť v obci Turistické infomačné centrum (za 122 818 €), ale ešte neviem, kde ho mám hľadať.... Na čo som zabudla? Mne sa to nezdá veľa, veď mnohé z tých projektov sú ešte z roku 2008. Čo robí obec z vlastných príjmov? Organizuje niekoľko podujatí do roka a dá príspevky niektorým organizáciám v obci? Mne sa to aj tak zdá stále málo, ale možno som len príliš náročná :-)
Titulok: Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:"naša" pani starostka Vložil: J.M. Dátum: 13.06.2012
tak tie ceny co si uviedla neviem ci su celkovo O.K. ale budis to je fuk to vsetko islo z projektov a tie organizacie ci dostavaju to tiez neviem a ake podujatia organizuje obec okrem dna obce? vsetky ostatne organizuju miestne organizacie csemadok , cervený kríž, tj malinovo , hasici, ale nie obec
Titulok: Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:"naša" pani starostka Vložil: Mary Dátum: 13.06.2012
ceny som uviedla podla toho, čo je uvedené na stránke obce, ani jedno číslo nie je môj odhad alebo výmysel... všetko je to z projektov, obed má v rámci projektov spolufinancovanie, väčšinou 5-10%. Organizácie dostávajú nejaké príspevky, to môžeš vidieť v uzneseniach z OZ.
Titulok: Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:"naša" pani starostka Vložil: organizacie Dátum: 13.06.2012
mno aj ked je to pravda ale dostavaju len minimum si myslim urcite to nie su velke ciastky ale to je fuk ajtak by sa mohlo troska zkaslit to namestie a mohlo by sa tiez vybudovat miestne thovisko je to nechutne ze obchodnik predava z auta stare hrdzave
Titulok: Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:"naša" pani starostka Vložil: Mary Dátum: 21.06.2012
To trhovisko je skvelý nápad ;-)
Titulok: Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:"naša" pani starostka Vložil: Egreš Dátum: 28.06.2012
Ked si porovnáš Malinovo napr. s Mostom pri Bratislave, hned vidis rozdiel. Starostka toho urobila urcite viac ako predchadzujuci starostovia, ktori nerobili vobec nic... a napr. v Moste starosta zadlzil obec nielkokymi desattiscmi eur, takze budu mat co robit kym to splatia. A nic tam nebuduju, ziadne ihriska a ani ziadne akcie.. ani den obce, ani den deti... nic, ziadna snaha vypracuvavat projekty a ziskat prispevky. V Malinove na Zilipe vzniklo posedenie pre rodinky, vo Velkom parku je nove destke ihrisko a bezecka draha. Cez leto byvaju denne tabory pre deti, mame tu male muzeum, kniznicu. v Moste nie je nic. Poznam mamicky, ktore skoro kazdy den chodia do Malinova na detske ihriska, lebo su krajsie a lepsie.
Titulok: Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:"naša" pani starostka Vložil: pre egres Dátum: 29.06.2012
asi ti troska usla doba moj lebo pred nasou starostkou sa tu roblo dost vsetky vystavby planoval predosly starosta, zaviedol plyn, vodu,a kanalizaciu- a to vsetko z vlastnych financných prostriedkov obce nie z eu fondov atd. cize vedel kam ist ked bolo treba peniaze. ked odovzdal funkciu nezanechal dlh ale 15 milionov kurun a 3 bankove ucty. a to vsetko bez eu fondov a tak, lebo vtedy eu fondy neboli moj.
a nasa starostka nezadlzila obec ? ti jebe ved skolka sa stavala a ked dotycna firma dorobila tak pytala o dost viac ako sa dohodli a obec si musela zobrat pozicku co splacaju dodnes tak co ?
Titulok: Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:"naša" pani starostka Vložil: egrešovi Dátum: 01.07.2012
Doba bola vtedy iná, fungovalo smetisko, ktoré bolo v tej dobe hlavným príjmom obce.
Titulok: ???? Vložil: !!!! Dátum: 11.06.2012
je toto možné že sem skoro nikto nepíše nič? Má toto forum dostatočnu reklamu ? alebo nikoho nenapada nic očom pisat
Titulok: Re:???? Vložil: Mary Dátum: 11.06.2012
Mňa napadá kopa vecí... Neviete náhodou kto má na starosti zeleň pri ceste? keď stojím na križovatke (na stopke) od zálesia na ulicu Bratislavskú, tak tam nie je vôbec vidno, či idú autá, pretože kríky popri ceste sú vysoké... neviete, či to patrí pod obec? Na koho sa obrátiť aby si orezali?
Titulok: Re:Re:???? Vložil: Mary Dátum: 11.06.2012
Samozrejme, mám tam preklep... Posledná veta má byť: Na koho sa obrátiť, aby ich orezali?
Titulok: Re:Re:Re:???? Vložil: malinovčan Dátum: 12.06.2012
Ano ten živý plot patrí obci, len problém je že jeho údržba je naplánovaná tak 3 x do roka a každý dobre vieme že živý plot rastie rýchlo, a inak tiež som sa sám v duchu stažoval že nič nevidím od toho živého vyrasteného plota
Titulok: Re:Re:Re:Re:???? Vložil: malinovčan.. Dátum: 12.06.2012
tak to tiež mate pravdu ja ako nič v zlom ale bol by som rád kto naprojektoval tam vedla hlavnej cesty pri križovatke živý plot (ligustrum) čo rastie rýchlo a husto a do výšky až 2 metrov ? je to nezmysel , to sa mohli fakt obratit na odbornika ci to je vhodné a ked už chceli mat zelen ako plot tak dam buxus co rastie pomaly je stalozeleny a toto sorry ze takto ale študoval som zahradnictvo ja som sa hned chital za hlavu ked to robili.
Titulok: Re:Re:Re:Re:Re:???? Vložil: Mary Dátum: 13.06.2012
Asi som sa mala posťažovať skôr, dnes ráno cestou do práce som si všimla, že živý plot akurát strihajú :-)
Titulok: Re:Re:Re:Re:Re:Re:???? Vložil: plot Dátum: 13.06.2012
tak vieš oni si to možno sem tam prečitaju co sa tu piše lebo vedia otom že napišeme skor sem ako na oficialnu stranku, a aj to len preto lebo tam nezverejnia všetko co pises iba par dotazov a aj tie dost neskoro
Titulok: fotka Vložil: fotka Dátum: 07.06.2012
Nemá niekto fotku dnešných cyklistov ako boli v Malinove.
Titulok: :: Vložil: vodovod Dátum: 04.06.2012
kde sa robí ten vodovod tu unas v Malinove? lebo niečo take sa robí aj v Moste oproti družstvu
Titulok: Re::: Vložil: vodovod Dátum: 04.06.2012
Hej v Malinove, začína kusok od žilipa - priehrady
Titulok: obecné zasadnutie Vložil: J.M. Dátum: 30.05.2012
Neviem ako vy ale ja som dosť nahnevaný, včera bolo OZ a zas sa to uverejnilo na poslednú chvílku, a ako to sledujem vždy je to tak celý týždeň som sledoval stránku obce kedy to bude. chystám sa už asi pol roka na OZ a nikdy si takto neviem spraviť čas keď sa termín uverejní v deň OZ. akože to tu je bežné? Čo vy nato?
Čo sa boja že dojde veľa ľudí? alebo čo ?
Titulok: Re:obecné zasadnutie Vložil: malinočan Dátum: 30.05.2012
Máš pravdu v tvojom vyjadrení. Stránku malinovo.sk spravuje členka OZ takže určite to nebude len náhoda. Ja čo viem tak nikdy sa nikde neprezentovalo že by občan mohol prísť na zasadnutie, takže asi im to vyhovuje že tam nikto nechodí.
Titulok: Re:obecné zasadnutie Vložil: Mary Dátum: 06.06.2012
Naozaj, vždy to zverejnia veľmi neskoro na webe, dokonca som nikde nenašla ani informáciu o tom, kedy bude najbližšie zasadnutie OZ, iné obce to majú bežne na svojich stránkach... možno by im bolo treba napísať, aj keď pochybujem, že sa to zmení ale za pokus to stojí...
Titulok: Drbi Vložil: Malinovčan Dátum: 25.05.2012
Ahojte, starý aj mladý jednoducho všetci malinovčania, ktorý majú drbi a klebety a chcú sa s nimi podeliť s ostatnými občanmi tejto našej krásnej maďarsko - slovenskej, starousadlíci - novousadlíci jednoducho všetci čo prežívame náš život v tejto krásnej dedinke blízko rušného a kriminálnom hlavnom meste :)
Titulok: Re:Drbi Vložil: peto Dátum: 26.05.2012
tak Malinovský futbal spadne o ligu nižšie.
Titulok: Re:Re:Drbi Vložil: .... Dátum: 27.05.2012
to uz ani riešiť netreba. to všetko sa mohlo čakať s takým vedením
Titulok: Re:Re:Re:Drbi Vložil: disco Dátum: 27.05.2012
Tak včera dobrá disco v Tomášove, žiadna bitka ani drbi. :)
Titulok: Otazka Vložil: Peťo Dátum: 18.05.2012
Ahojte, chcem sa spýtať niekoho či počul že by sa mala vybudovať hrádza tam niekde na konci pri Malinove na Malom Dunaji aby sa voda nevypúšťala v zime. Je to pravda.