hotel pre psov je na Ivanskej ulici kusok od Eberhard cafe
Malinovské fórum
Titulok: Re:Re:Re:Re:Brázdovič Vložil: tak pome Dátum: 13.08.2012
tak nech sa stým zacne ja podpisujem urcite
Titulok: nahnevany obcam Vložil: nahnevany obcam Dátum: 14.08.2012
Dnes zas od rana do vecera nonstop stekot psov. Ako by ich naschval provokoval. Trieska tam s panvicami.
Titulok: Re:nahnevany obcam Vložil: super Dátum: 15.08.2012
tak treba tresknuť aj prevadzkarovi :)
Titulok: Re:Re:nahnevany obcam Vložil: tiež malinovčan Dátum: 15.08.2012
v malinove sú omnoho väčšie problémy ako toto.
Titulok: Re:Re:Re:nahnevany obcam Vložil: problem Dátum: 15.08.2012
aké problemy? ako tebe to asi nevadí lebo ty to nepočuvaš celý den ako stekaju. ale je to dost otravné. keby tam bol jeden pes.
Titulok: Re:Re:Re:Re:nahnevany obcam Vložil: navrh Dátum: 15.08.2012
Tento problem je dost velky, lebo to je na cierno a zaraba na cierno. Malo by sa to dat do TV a hned by to bolo vyriesene.
Titulok: Re:Re:Re:Re:Re:nahnevany obcam Vložil: media Dátum: 16.08.2012
tak treba to dat do tv ono sa to podla mna da urcite
Titulok: Vážení návštevnici fóra. Vložil: Admin Dátum: 08.08.2012
Vážení návštevnici fóra.
Stránka malinovo.net bola spustená pre občanov Malinova, ale aj pre ľudí, ktorých zaujíma život a chod našej obce. Prosím uvedomte si, ako sa správate, koľko vulgarizmov je vo Vašich príspevkoch. Pamätajte na slušné správanie a dobre mravy. Do diskusií ani na fórum takéto správanie nepatrí. Prevádzkovateľ tejto stránky má právo príspevok s vulgarizmami vymazať bez akéhokoľvek upozornenia. V prípade ak príde k opakovanému vkladaniu takýchto textov, prevádzkovateľ pristúpi k zablokovaniu fóra.
Píšte len tí, ktorí máte čo napísať a ponúkate príjemnú a pohodovú komunikáciu. Neznepríjemňujme si život negatívnymi a sarkastickými príspevkami. Sme tu kvôli relaxu a kvôli tomu, že aj toto je možnosť ako spoznať Malinovo, nových ľudí a život v obci :)
Administrátor
Titulok: Re:Vážení návštevnici fóra. Vložil: pre admina Dátum: 09.08.2012
prepáč ale nesúhlasím uplne stým čo si napísal :Píšte len tí, ktorí máte čo napísať a ponúkate príjemnú a pohodovú komunikáciu.
tak táto veta mi pripadá ako by celý život mal byt prechádzkou po raji.
tak ale pravda je takaá že ludia si sem pisu svoj nazor a kazdy sa ktomu vyjadruje inak samozrejme vulgarizmov tu je dost co je skoda ale nemozes chciet aby sa tu pisali len pozitíva lebo to sa neda sorry
Titulok: Re:Re:Vážení návštevnici fóra. Vložil: Mary Dátum: 09.08.2012
len ťažko súhlasiť so všetkým, čo napísal admin. Chápem, je správcom, môže si vymazať, čo chce, ale príspevky s neslušnými slovami boli aj predtým, ale nikto ich nemazal a teraz vymaže aj také, v ktorých vulgarizmy neboli, čo mi príde prinajmenšom zvláštne. Na začiatku, keď som sa pýtala, v čom je stránka lepšia ako oficiálna, tak mi "Tom" odpísal, že je to priestor na vyjadrenie... tým pádom len ťažko čakať, že ľudia budú písať len pozitívne veci. Skôr by podľa mňa pomohlo "moderovať" fórum a nedovoliť, aby skĺzlo do nezmyselného osočovania a dohadovania sa ľudí...
Titulok: Re:Re:Re:Vážení návštevnici fóra. Vložil: pre mary Dátum: 09.08.2012
plne suhlasím
Titulok: Re:Re:Re:Re:Vážení návštevnici fóra. Vložil: pre admina Dátum: 11.08.2012
Ja plne súhlasím s adminom, keď sa tu porušujú morálne pravidlá.
Titulok: Re:Re:Re:Re:Re:Vážení návštevnici fóra. Vložil: .... Dátum: 12.08.2012
podla mna sa tu neporusovali moralne pravidla, rozoberala sa tema o obci a niekto zacal temu narodnosti a nepriamo slovny utok na madarov a tam sa to rozbehlo cele ale ja by som nemazal vobec tie prispevky.
MOJ NAZOR ZE ADMIN DOSTAL Z OU ECHO ABY ODSTRANIL PRISPEVKY PODOBNEHO STYLU.
Titulok: madarčina Vložil: JURAJOVI Dátum: 07.08.2012
keby sa rozprávalo nemecky a anglicky v obchode, alebo na Oú, nevadilo by Ti to???Juraj!!!
Titulok: Re:madarčina Vložil: pre madarčina Dátum: 07.08.2012
určite by mu to nevadilo, tak už prestaňte. a aby si pochopila súvislosti, prečítaj si príspevky nižšie... hovorí sa v nich niečo o slušnosti a inteligencii..
Titulok: Re:Re:madarčina Vložil: madarčina 4ever Dátum: 08.08.2012
neriešte to. je pravda ze je to neslušné rozpravať v inom jazyku ked 3. osoba tomu nerozumie. ale zas juraj by si to nemal brať k srdcu. ved sme Malinovčania a basta uplne fuk kto a kedy a ako bude rozpravat.
ked nerozumies tak povies sorry nerozumiem mohli by ste a bla bla bla .
juraj len dufam ze nie si nejaky anti madar alebo tak ako verim tomu ze ti nevadi ze su v tvojom okoli aj madari
Titulok: Re:Re:madarčina Vložil: Juraj-maďarčina Dátum: 08.08.2012
pochpila som aj nižšie písané články, ....úbohé...
Titulok: rozkopávky Vložil: juraj Dátum: 30.07.2012
Nevie niekto čo sa kope na začiatku dediny, oproti slnečnici?
Titulok: Re:rozkopávky Vložil: jano Dátum: 30.07.2012
neviem mne to pripadalo ako keby sa robil chodnik, a osvetlenie, len neviem naco to vykopali tak hlboko. a tie dazde tiez parada dobre to podmyje cestu cize aj ta sa bude podpadavat asi hehe parada ze
Titulok: Re:Re:rozkopávky Vložil: m Dátum: 31.07.2012
Kope sa tam kvôli dobudovaniu odbáčaciého a zaraďovacieho pruhu, kvôli tej veľkej výstavbe čo sa tam chystá. Cesta bude nejaký deň aj uzavretá.
Titulok: pre admina Vložil: otázka Dátum: 30.07.2012
mne sa zdá že admin zanedbáva túto stránku, nakoľko posledné podujatie má deň detí. okrem toho už sa konal tábor pátrači, potom tábor margaretka či ako sa to volá. takže mohol by pridať novinky.
Titulok: Re:pre admina Vložil: admin Dátum: 31.07.2012
Ak máte fotky z akcie, rád ich zverejním, len nemôžem byť všade. Admin
Titulok: st.usadlík Vložil: re,re,re pani staostka Dátum: 05.07.2012
máš pravdu a tie zastávky stoja za prd. Nech sa ona postavy hlavne v zime ked tak fučí alebo prší človek tam musí držať dáždník aby ne zmokol pritom velmi draho postavily
Titulok: usadlíci Vložil: eberhard Dátum: 04.07.2012
pokým tu nebola tá novo výstavba tak to tu ešte pripomínalo dedinu. Od roku 2005 to už pre mňa nie je ten starý Eberhard
Titulok: Re:usadlíci Vložil: veru Dátum: 05.07.2012
je to tak forma dediny radikalne mizne, ubuda dedincanov prisbosobuju sa aj oni k inemu stýlu života uz to nie su tie stare dobre casy ako volakedy.
Titulok: Re:Re:usadlíci Vložil: eberhard Dátum: 06.07.2012
si pamätám jak som ešte chodil cez žatvu pomáhať na pole, a teraz?? velmi ma štve že už to neni tak jak to bolo :(
Titulok: obecny urad Vložil: jano Dátum: 03.07.2012
vedia o tejto stranke na obecnom urade ? lebo ako to citam tie prispevky dost utocne na ich adresu. alebo to cele vzniklo preto lebo tam sa neda pisat tak nech sa da tu ? lebo to ze tu sa postazujeme a oni otom ani sajnu nebudu mat to teda vela nepomoze