Malinovské fórum

Titulok: psi Vložil: Na nervy som uz Dátum: 27.08.2012

uz zavolajte na toho brazdovica policiu nech ho zavru. Uz zas tu stekaju tie psi OD RANA. To posrane malinovo nic nerobi aby mu to zavreli.

Titulok: Re:psi Vložil: udavac Dátum: 27.08.2012

Posli mu danovu a veterinarnu kontrolu - viem, ze nedava potrebne uctovne doklady za sluzby - vycvik psov a psi hotel - berie cash bez papierov. Teraz po tom vlada ide ako diva, tak mozes mat s tym uspech - minimalne dostane mastnu pokutu.

Titulok: Re:psi Vložil: jano Dátum: 17.09.2012

ak je to pre teba posrane Malinovo ,tak sa vráť odkial si prišiel.

Titulok: Psickarom Vložil: obyvan Dátum: 22.08.2012

Uz niekolko rokov ma PZ Eberhard napisane, ze hospodari na ploche 730 hektarov. Napriek tomu, ze sa vystavba v obci znacne rozrastla, a tym sa aj zvacsilo ochranne pasmo 200m a teda sa zakonite musel zmensit polovny revir, nie je o tejto zmene nikde ziadna zmienka, ani nie je urobeny prepocet. Podla mojich vypoctov uz tento revir nema minimalnu vymeru 500 hektarov a teda by mal byt zo zakona zruseny. Psickari ak sa niekomu chce, poziadajte si o preratanie plochy a ak nebude splnat parametre, dajte na Lesny urad v BA podnet na zrusenie polovneho reviru, nech vam polovnici zbytocne nestrielaju na psov.

Titulok: Re:Psickarom Vložil: re Dátum: 23.08.2012

neviem ako si dosiel na vysledok 500 hektarov ale budis, chcel by som vedied podla coho si to ratal ? PZ Eberhard tu vzdy bolo a ako psickarom nevadi si osobne myslím, stalo sa len raz ze bol zastrelený pes a to sa malo riesit vylucením clena podla mna. ja osobne nic nemam proti polovníkom ale ten vypocet by som rad chcel vedied ako vyslo tych 500 ha. dik

Titulok: Re:Re:Psickarom Vložil: obyvan Dátum: 23.08.2012

Jednoducho som si zobral mapu, kde bol zakresleny stav v roku 2003 a presiel som si Malinovo pred mesiacom a dokreslil som si to tam spolu s ochrannym pasmom 200 m a vyslo mi to, ze tie nove ulice a domy zabrali aj s tym ochrannym pasmom 250 hektarov a to som este nepriratal Tri vody.

Titulok: Re:Re:Re:Psickarom Vložil: haus Dátum: 05.10.2012

Hmm chcel by som sa opitat kolko pody vlastnite vtom rev.alebo za rampami????

Titulok: Re:Psickarom Vložil: psickar Dátum: 23.08.2012

ja som za aby sa to cele preratalo a popripade aj zrusil revir, polovníci su namyslený, nikto nechodí na pole vencit psa ale polovníci ano ako keby oni mali výnimku si myslia osebe ze su viac ako obycajný obcan.
keby som mal menovať dotyčných ktorý si vencia psov na poli (co oni presadili aby bol zakaz) tak by ste boli prekvapený. som zvedavý fakt ako či sa fakt preráta ten revír a či bude zrušený ked bude menej ako 500 ha. ajtak celé polovanie v Malinove nemá zmysel ved tu pomaly uz ani nebude zver.

Titulok: Re:Psickarom Vložil: problem Dátum: 23.08.2012

problem pri zrušenííí. revir síce možu zrušiť ale ked požiadaju o spojenie dvoch revírov napr. Zálesie alebo Tomášov a ked budú mať rozlohu 500 ha tak revir sa nezruší len sa pripojí hmmm

Titulok: Re:Re:Psickarom Vložil: obyvan Dátum: 23.08.2012

Pochybujem, ze Tomasovski alebo ini sa budu chciet s tymi z Malinova spojit - preco by to robili? Ved potom na ich revir bude viacej polovnikov a to by boli hadky, lebo zvere tu nie je vela a oni si chcu predovsetkym zastrielat a mat maso.

Titulok: Re:Re:Re:Psickarom Vložil: pravda Dátum: 24.08.2012

no to máš pravdu ale aj ked im zrusia revír ako pz eberhard este existovat moze. tomasov poziada o pridelenie alebo zalesie a pripoji sa revir. tak malinovo si vypýta hostovacku a budu polovat dalej tak ako ked z malinova ide polovnik do tatier tiez si pyta len hostovacku a je tam potom legalne. pz eberhard ako organizacia fungovat moze aj bez reviru.

Titulok: Re:Re:Re:Re:Psickarom Vložil: obyvan Dátum: 24.08.2012

Hej, ale uz sa nebudu moct kedykolvek iba tak pohybovat s puskou po reviry a strielat psov a o to ide. A preco im to aj trochu neosladit za tu ich nadutost a nadradenost?

Titulok: Re:Re:Re:Re:Re:Psickarom Vložil: pravda Dátum: 26.08.2012

povedzme si pravdu ze stalo sa len raz ze zastrelili psa nikdy inokedy nestrielal ani jeden znich na psov. a ta nadutost a nadradenost mno mohlo by sa to skusiť ved co treba im vratit vsetko 100x

Titulok: Re:Psickarom Vložil: pero Dátum: 26.08.2012

Ja si myslím že vy sa do toho absolútne nevyznáte a nemáte to tu čo komentovať pod anonymitou viete byť múdri ale to aby ste namiesto toho študovania hektárov si našli adresu pána hospodára,tajomníka alebo iného poľovníka a povedali mu to do očí tak na to múdri nieste a propo to koľko hektárov majú poľovníci je si myslím napísané na obecnom úrade a aj keby nemajú toľko hektárov poľovnícky zväz by sa nezrušil. Ja si myslím že namiesto toho ako tu žeriete poľovníkov by ste sa mali zamyslieť nad tým že poľovníci dali deťom zadarmo chatu na letný tábor a na tanečný súbor margarétka že sa dôsledne starajú o prírodu a že sa zúčastňujú aj na iných obecných aktivitách ... taktiež si myslím že to či poľovníci chodia alebo nechodia do krčmy alebo do bistra je len ich starosť a ich súkromný život lebo tak isto chodia do krčmy aj hasiči a futbalisti .... a ešte jedna vec čo sa týka tých psov v novinách bolo napísané že nemenovaný poľovník zasiahol v obrane a že psy ktorý sa tam túlali nemali nahúbok,označenie o chorobe a nikde na blízku ani svojho majiteľa... overil som si aj to že tí psy doteraz behajú na ulici bez majiteľa ,doteraz nemajú žiadne označenie a že aj doteraz sú veľmi agresívny... ďalej to stým že poľovný pes môže behať tam kde to máte vy zakázané je úplne normálne lebo poľovný pes patri rovnako ako poľovník do revíru a je to poľovňe opotrebovaťeľný pes takže vie ako sa má ku zveri v prírode chovať to je z mojej strany všetko ...

Titulok: Re:Re:Psickarom Vložil: pero????? Dátum: 26.08.2012

a co naních neplatí zákon alebo čo ? ked je zakázané vodiť psa tak kazdeho psa nie su výnimky. je ine ked ide polovat a berie si aj psa ale len vencit psa uz by nemal v zákaze . ked sme pri revíroch tak aj ta posrata cesta na žilip je revír tak ani tam by si nemal vencit . a keby sa im odobral revír zato este ako zdruzenie existovat mozu ved to im nik neberie . menovaný strielal v obrane na utociaceho psa a predsa ho zasiahol zo zadu ze ? ten pes asi utocil ze bezal smerom dozadu nie co si never vsetkemu co je v novinách. a kde sa staraju o prirodu? kde boli ked sa cistilo korito dunaja? slopali na polovnickej chate. vsade v lese maju posedy odkial strielaju na zver to je normalna polovacka tak viem aj ja polovat. oni sa o zver nestaraju len ich prikrmuju v zime ale ta zver by prezila aj bez ich pomoci, keby sa tak starali o prirodu a zver tak by tu zver by sem aj zabezpecili ako napr rybary chytaju ryby v reviroch ale kazdy rok zarybnuju tak nieco podobne by mali aj polovnici nie len hlava nehlava strielat otom nie je starostlivost o zver .

Titulok: Re:Re:Psickarom Vložil: obyvan Dátum: 27.08.2012

"pero" hlavne ze ty tu nie si anonymne :)))
Anonymitu vyuzivam, lebo som uz par veci riesil oficialne, bohuzial v tejto dedine, kde sa nedodrziava zakon, ale platia starousadlicke nezmysly, sa po verejnom vystupeni dockate akurat tak opovrhovania, lebo ste si dovolil to co nikto, tak som to vzdal. Nepotrebujem sa tu s nikym hadat a vsetko tu treba riesit prisne cez zakony. Nechapem starostku, naco dovolila novousadlikom, aby sa tu nastahovali, ked preferuje starousadlikov s ich pravidlami. Ked chcela, aby tato dedina zila vlastny zivot bez novych ludi, tak mala stopnut prichod novych obyvatelov uzemnym planom. Lenze podla mna jej ide o peniaze, aby mohla mat vyssi plat. Teraz ma vyse 2.5éé eur a po zvyseni poctu obyvatelov bude mat viacej, tak to si myslim, ze je dovod. A preco polovnikov nikto nema rad i ked urobia par akcii pre deti? Nuz lebo asi ich spravanie pocas ostatnej casti roka je take ake je, skoro nikto ich nema rad, lebo nema s nimi dobre skusenosti. Ak by boli mili, ochotni, upozornovali by ludi vludne a nie silou, tak by to bolo dobre, ale co cakat od takych nadutcov.

Titulok: Re:Re:Re:Psickarom Vložil: obyvan Dátum: 27.08.2012

ten plat starostky mam preklep - je viac ako 2.500 eur mesacne

Titulok: Re:Re:Re:Re:Psickarom Vložil: suhlas Dátum: 28.08.2012

plne súhlasím . polovníci sú nadutý, namyslený .... adt. treba im dat co si zasluzia . a pero ty mas co hovorit o anonymite hehehehe debil.

Titulok: Re:Re:Re:Re:Psickarom Vložil: Obyvan Dátum: 29.08.2012

Takze ten plat je o nieco nizsi, ale zase narastol pocet obyvatelov, tak jej ho aj tak zvysia podla koeficienti
https://malinovo.sk/web/zasadnutie-29-5-2012-uznesenie.php

Titulok: Re:Re:Re:Re:Re:Psickarom Vložil: haus Dátum: 05.10.2012

Staras sa tu o plat starostky, navaž sa do polovnikov riesis tu kolko ma pol. rev.
Hmm co si spravil pre tuto dedinu okrem toho že si si tu kupil 8arov a možno si si aj dal trvale bydlisko?

Titulok: PROGRAM DNA OBCE Vložil: Den obce Dátum: 16.08.2012

Ahojte neviete aky bude program na den obce? Pocul som ze budu Cigansky diabli super.

Titulok: Re:PROGRAM DNA OBCE Vložil: osada Dátum: 21.08.2012

mne sa to vôbec nepáči. neviem načo sem volajú takéto divadlo. nie sme osada ani nič také podobnééé. na den obce by sa mal robit taký program ktorý je vhodný na toto okolie. čiže žiadne oravske babky v krojoch, alebo cigansky .... co to uz kde sme

Titulok: Re:Re:PROGRAM DNA OBCE Vložil: JoJO Dátum: 21.08.2012

Však tam nemusíš ísť "Debko"

Titulok: Re:Re:Re:PROGRAM DNA OBCE Vložil: pre jojo Dátum: 22.08.2012

to nejde oto ani tam nepojdem to si bud istý! ale nezmyselný program co tu organizuju hmmm

Titulok: Re:Re:Re:PROGRAM DNA OBCE Vložil: jojo de. Dátum: 22.08.2012

debko je tvoj dedo.

Titulok: Re:Re:Re:Re:PROGRAM DNA OBCE Vložil: Malinovo Dátum: 26.08.2012

kokos však sa trošku uvedom ... cigánsky diabli sú rovnaký umelci ako hoci kto iný a to stými tanečnicami sa trošku zamysli že v malinove žijú občania dlhšie než niaky bratislavčania a den obce je si myslím pre poriadnych občanom ktorými sú aj starší ludia a som rada že si na nich niekto tu v dedine aj spomenul... lebo vy by ste chceli len samé diskotéky a pod... však BA neni daleko chod tam ak ta to tu nebavi .. PS: počula som že bude aj maxim turbulens

Titulok: Re:Re:PROGRAM DNA OBCE Vložil: osada Dátum: 30.08.2012

Keby prišla Madona????

Titulok: Brázdovič Vložil: nahnevaný občan Malinova Dátum: 12.08.2012

Dnes ma prešla trpezlivosť, nikto situaciu so štekajúcimi a zavíjajucími psami nerieši a tak aspoň píšem. A to napriek tomu,že sa to riešilo aj cez obec a živnostenský úrad. Oficiálny zákaz prevádzkovania hotela pre psov zjavne majitelovi a taktiež ani obci neprekáža. Počúvať však 3 roky počas celých výkendov štekot psov je naozaj na nervy, preto kto by mal akýkoľvek nápad ako túto záležitosť ďalej riešiť prosím píšte. Akýkoľvek nápad sa ráta.........

Titulok: Re:Brázdovič Vložil: nahnevaný Dátum: 13.08.2012

petícia jedine nič ine ma nenapadá

Titulok: Re:Brázdovič Vložil: pre - nahnevaný občan Dátum: 13.08.2012

kde sa v Malinove nachádza hotel pre psov? Tieto veci rieši Občiansky zákonník..

<< 34 | 35 | 36 | 37 | 38 >>

Pridať nový príspevok